23 april 2018: congres leren van de buren/ Lernen vom Nachbarn

logoheaderinterregDatum: 23-04-2018
Locatie: Wasserburg Rindern
Tijd: 9.30 - 16.30

Het populaire congres Lernen vom Nachbarn / leren van de buren gaat weer door!

In het kader van het Interreg-project Nachbarsprache & buurcultuur en samen met de programma-organisatoren tot nu toe vindt in 2018 het volgende congres plaats. De doelgroep is zoals gewend Duitse docenten Nederlands en Nederlandse docenten Duits.

congresthema: "Leren van de buren in 2018"
datum: maandag, 23 april 2018, 9.30 uur - 16.30 uur
locatie: Wasserburg Rindern (Kleve), zie http://wasserburg-rindern.de/wasserburg-rindern/lage-und-anfahrt/

Het programma is inmiddels bekend en een aanmelding inclusieve keuze voor de "Hör- en Workshops" is vanaf nu mogelijk.

De deelname is gratis. We vragen alleen een bijdrage van 10,00€ voor de catering.

We zijn blij dat we nu al een bevestiging van Joana Duarte (hooglerares voor meertaligheid, NHL/Stenden Hogeschool) voor de opening en Ludger Kazmierczak (WDR) voor de afsluiting hebben ontvangen.

Als u vragen heeft of contact wilt opnemen, stuur dan een mailtje naar: nachbarsprache@let.ru.nl .

Congres-Voorbereidingsteam 2018: Jutta Biesemann, Kees van Eunen, Ulrich Falk, Sabine Jentges, Tina Konrad, Jochen Michels

Taalunie

Dit congres wordt gesubsidieerd door de Nederlandse Taalunie.