Radboud Universiteit

Change perspective

De Radboud Universiteit kent een open en persoonlijke sfeer. Dat stimuleert kennisdeling tussen collega's, voorbij de grenzen van vakgebieden. Het prikkelt om verder te kijken. Zo draagt de Radboud Universiteit bij aan nieuwe perspectieven. Binnen de wetenschap en binnen de samenleving.

Carolus Magnus leidt kinderen rond in studentenleven

Jafar-Alhashime

Jafar Alhashime is lid van Carolus Magnus. Studenten van deze vereniging werken samen met basisschool De Aquamarijn in Nijmegen om leuke dingen te doen voor en met leerlingen. Woensdag 24 mei komen de scholieren een dagje langs op de universiteit en de sociëteit.

Change perspective logo

Jacht zorgt voor veel minder tropische dieren

papagaai
Jacht vermindert het aantal tropische dieren en diersoorten. Hoe groot de impact is, was tot nu toe onbekend.

Wetenschappeijk overzichtswerk Nederlandse mode

nederlandse-mode
Mode vanuit wetenschappelijk perspectief - dat is een ongebruikelijke invalshoek.

Games voor gestresste politieagenten

politieagenten
Het hoofd koel houden bij stress - dat kun je oefenen in een virtual reality game. Radboud-onderzoekers gaan zo'n game ontwikkelen, samen met de politie.

We invite you to change perspective

In minder dan 3 minuten laten we zien wat de ambities van de Radboud Universiteit zijn en nodigen we (toekomstige) studenten en medewerkers uit om daaraan bij te dragen.