Studenten aan het werk op de campus van de Radboud Universiteit

Opleidingen

Campussessie Berchmanianum

Studeren aan de Radboud Universiteit

Ontdek facts & figures en lees over het studentenleven, op kamers gaan en meer!

/opleidingen/studeren-aan-de-radboud-universiteit

Ontdek onze opleidingen

Start je studie met skills

Start je studie met skills is een driedaags programma voor vwo-scholieren die voor het eerst een bachelor gaan volgen. Via het programma leer je de universiteit kennen en krijg je verschillende colleges en workshops over onderwerpen als samenwerken...

Online Oriëntatieweek

Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee met de Online Oriëntatieweek en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn. Meld je nu aan!

Online Platform bachelorvideo's

In ons online platform kun je uitgebreide voorlichtingsvideo's bekijken van al onze bacheloropleidingen, waar en wanneer je wilt. Op die manier leer je de opleidingen al behoorlijk goed kennen.

Nieuws

Groepsfoto van de USR 2022-2023

USR Column juni

Deze maand is de column van de Universitaire Studentenraad geschreven door Isa Witteveen, studentlid USR en student geneeskunde en onderwijswetenschappen. Waaroom is studenteninspraak nou eigenlijk zo belangrijk?

Wifi laptop en telefoon

Wifi-netwerk Eduroam op sommige apparaten mogelijk onbruikbaar na update

Op woensdag 14 juni 2023 wordt het huidige wifi-netwerk van Eduroam geüpdatet. Enkele telefoons en laptops met een verouderd besturingssysteem kunnen na de nieuwe update niet meer verbinden met Eduroam.

Screenshot Nationaal Archief Suriname

Surinaamse geboorteakten geven inzicht in post-slavernijperiode

Het eerste deel van de database van de Burgerlijke Stand van Suriname staat sinds vandaag online op de website van het Nationaal Archief Suriname. Het gaat om geboorteaangiften die in Paramaribo zijn gedaan tussen 1828 en 1921.

Agenda

Maria Montessori zit aan tafel en leest een boek

Montessori meeting: verbinding in tijden van verdeeldheid

Tijdens de Montessori meeting over Verbinden in tijden van verdeeldheid zal Noëlle Aarts de ideeën van Alexander Humboldts, over de natuurlijke wereld waar we deel van uitmaken, gebruiken om verschillende afhankelijkheden uit te werken.

Concert: Sofar Sounds

Beleef de magie van live muziek in het pop-up bos! Drie singer-songwriters betreden het podium tussen de bomen. Meer informatie vind je hier. Locatie: Pop-up bos, Linnaeusplein

Deelname aan pilot nieuw BKO-traject collegejaar 2023-2024 FSW

Starten met je BKO-traject in collegejaar 2023-2024? Schrijf je dan nu in. De nieuwe werkwijze zal op een aantal punten worden doorontwikkeld. Het aantal docenten dat vanaf september 2023 kan deelnemen aan de pilot is daarom nog steeds beperkt.