Studenten op de campus van de universiteit
Studenten zitten in het gras in de lente.

Studeren aan de Radboud Universiteit

Ontdek facts & figures en lees over het studentenleven, op kamers gaan en meer!

/opleidingen/studeren-aan-de-radboud-universiteit

Ontdek onze opleidingen

 • Studenten in de Refter aan het werk

  Online Oriëntatieweek

  Sta jij aan het begin van je studiekeuze? Doe dan mee en vergelijk onze bachelors. Deze week zijn er elke avond domeinvoorlichtingen. Zo ontdek je per interessegebied welke opleidingsmogelijkheden er zijn.

 • Master Open Dag

  Kom naar de Master Open Dag! Ontdek onze campus en krijg informatie over al onze (pre-)masterprogramma's. Bij een aantal opleidingen kun je ook online deelnemen.

 • Master Meeloopdag

  Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag(deel) meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Nieuws

Radboud universiteit huistijl beeld

Zorgen en acties op de universiteit - update 2

Update vanuit het college van bestuur op de protesten op de campus rondom het gewapende conflict in Israël en de Palestijnse gebieden. Hier lees je waar we staan of inmiddels mee bezig zijn.

Een persoon typt op een laptop

Onderbrekingen ICT-systemen door werkzaamheden op 1 en 2 juni

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni wordt groot onderhoud uitgevoerd aan het netwerk. Daardoor worden centrale ICT-systemen een aantal keren kort onderbroken. Je kunt hier hinder van ondervinden als je op de campus bent.

Campus vanuit de lucht

Mobiliteitsonderzoek, doe mee en maak het verschil

Hoe kom jij naar de campus en waarom kies je voor dit vervoermiddel? Neem deel aan het mobiliteitsonderzoek en vul de vragenlijst in. Het kan van dinsdag 21 mei t/m vrijdag 7 juni. Onder de deelnemers worden 5 cadeaubonnen à 100 euro verloot.

Agenda

Nederlandsche Vogelen

Vogelvreugd

Vanaf 9 januari presenteert Radboud Erfgoed een mini-tentoonstelling over vogels in en om Nijmegen in het Valkhof Museum.

Mental Health Weeks

Mental Health Weeks

Van 13 t/m 23 mei vinden de Mental Health Weeks plaats. Besteed extra aandacht aan je mentale gezondheid en praat erover met anderen. Doe mee aan laagdrempelige workshops, bezoek theatervoorstellingen of sluit af tijdens de Global Garden Night.

Twee mensen zitten met hun rug naar de camera in het gras. In de achtergrond staat een luidspreker op een standaard en er hangen lampjes in de bomen.

Global Garden Night

Hou je van (nieuwe) mensen ontmoeten? Of/en van heerlijk internationaal eten in een groene omgeving? Kom dan naar de Global Garden Night, de afsluiter van de Mental Health Weeks! Geniet van een gratis vegetarisch buffet en de muziekbingo.