Education Support

De afdeling Education Support is verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van universiteitsbrede diensten voor de ondersteuning van het onderwijs aan de Radboud Universiteit. De afdeling ondersteunt onder meer docenten en opleidingen bij hun wens om hun onderwijs te vernieuwen, geeft scholing aan docenten, beheert de onderwijs ICT-applicaties, is verantwoordelijk voor de logistieke en procescoördinatie van digitaal toetsen en in toenemende mate de regie op onderwijs- en tentamenplanning. 

De verschillende teams binnen de afdeling werken in partnerschap samen met faculteiten en divisies en afdelingen binnen Radboud Services om kwalitatief goed onderwijs mogelijk te maken. 

EvaluatieService

Bij team EvaluatieService kun je terecht voor het ontwerpen, afnemen en analyseren van enquêtes en vragenlijsten. Ook kan het team helpen bij toetsanalyse.  

Lees meer

Educational Design & Technology

Educational Design & Technology biedt docenten ontwerptrajecten op maat waarbij in co-creatie motiverend onderwijs wordt ontwikkeld én geïmplementeerd. Je kunt team EDT vragen als partner voor het (innovatieve) herontwerp van je cursus, leerlijn of curriculum. 

Lees meer

Communicatie domein onderwijs

In samenwerking met het Radboud Teaching and Learning Centre beheert de afdeling een website voor docenten en stuurt zij elke maand een nieuwsbrief naar alle docenten van de Radboud Universiteit.

Bekijk docentenwebsite

Educational Planning & Assessment Coordination

Team Educational Planning & Assessment Coordination is onderdeel van de afdeling Education Support en is verantwoordelijk voor (proces)coördinatie van digitaal toetsen. Ook beheert het team de digitale toetsapplicatie en het roostersysteem. 

Lees meer

Educational Advice & Teacher Development

Team Educational Advice & Teacher Development biedt opleidingen en docenten advies vanuit een onderwijskundig perspectief op onderwijs. De coaches en trainers uit dit team verzorgen een breed cursusaanbod voor docenten en begeleiden docenten richting de Basis Kwalificatie Onderwijs en de Uitgebreide Kwalificatie Onderwijs.

Lees meer

Education & ICT

Team Education & ICT is onderdeel van de afdeling Education Support en is verantwoordelijk voor ondersteuning en beheer van de digitale leeromgeving van de Radboud Universiteit. Binnen Education & ICT vallen twee subteams: Radboud Educational Clips en team Functioneel beheer Digitale Leeromgeving.

Lees meer

Procesregie onderwijsplanning

Procesregie op onderwijs- en tentamenplanning is verantwoordelijk voor het organiseren van het continu verbeteren van de dienstverlening voor onderwijsplanning, door het mogelijk maken van effectieve samenwerking van alle betrokkenen.

Lees meer