Career Service Arts

Career Service Arts adviseert studenten, net-afgestudeerden (alumni), studieverenigingen en opleidingen van de Faculteit der Letteren over het vinden van een passende baan en de voorbereiding hierop. Dit doen de career officers via individuele gesprekken, workshops en events en (digitale) informatievoorziening. 

(Pre-)Masterstudenten kunnen direct aan de slag in de Brightspace Career Orientation. Voor bachelorstudenten zijn de praktische carrièretips ontwikkeld. Of check de algemene carrièrehulp voor alle studenten.

Samenwerken als werkgever?

Career Service Arts brengt graag relevante organisaties in beeld bij studenten en alumni van de Faculteit der Letteren. Ontdek de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Je kan bij career officers Margriet Joosten en Linsey van den Heuvel terecht voor vragen over loopbaanoriëntatie, solliciteren en stages. Lees hieronder met welke vragen we je precies kunnen helpen en maak een afspraak via onderstaande knoppen.

Loopbaanoriëntatie en solliciteren

Heb je vragen over je loopbaanoriëntatie- en sollicitatieproces? Check hieronder of een kort of langer (online of fysiek) gesprek voor jou geschikt is.

  • 20 minuten: voor feedback op je sollicitatie (o.a. cv-check) of korte loopbaanvragen;
  • 40 minuten: voor (langere) vragen over loopbaanoriëntatie of oefenen van het sollicitatiegesprek.

Stages 

Heb je vragen over hoe je een stage kunt vinden, wanneer je de denktank kunt vervangen door een stage en het goedkeuringsproces voor stages? Maak dan een afspraak voor een online of fysieke afspraak. Dit is een gesprek van twintig minuten. 

Online afspraak Campus afspraak

Workshops en events

Een geestelijke weg naar een goede toekomst

Op deze bezinningsdag volgen we de geestelijke weg van de heilige Ignatius.

A man holding a lecture

Workshop 'Baan gezocht' (Nederlands)

In de workshop 'Baan gezocht' (Nederlandstalig) leer je hoe je de kans dat je de baan vindt die jij zoekt kan verhogen.

A man holding a lecture

Workshop 'Baan gezocht' (Engels)

In de workshop 'Baan gezocht' (Engelstalig) leer je hoe je de kans dat je de baan vindt die jij zoekt kan verhogen.

Stage lopen

Als je aan de faculteit der Letteren studeert, kan je bij Career Service Arts terecht voor alle informatie over stages, zowel over stagecontracten als over een passend aanbod voor alle opleidingen binnen de faculteit. 

Denktank 

Tijdens de Denktank verricht je samen met een groep mede-studenten uit jouw minor een onderzoeksopdracht voor een externe partner in de vorm van een denktank. Lees alles over de denktank.

Extracurriculaire stage

Misschien heb je vertraging in jouw studieprogramma of wil je gewoonweg meer ervaring opdoen. Een (extra) stage kan dan een mooie invulling en aanvulling zijn. Lees alles over extracurriculaire stages.

Goedkeuring stage

Heb je een stage gevonden? Dien uiterlijk 6 weken voor aanvang van jouw stage de aanvraag voor goedkeuring in via OsirisZaak. Ontdek hoe je een stagegoedkeuring aanvraagt.

Beoordeling stage

Heb je jouw stage afgerond? Laat het verslag en eventuele andere eindproducenten beoordelen door jouw docentbegeleider via OsirisZaak. Ontdek hoe je een stagebeoordeling aanvraagt.

Vraag, verzoek of idee?

Graag aan de slag met je loopbaan, maar niet gevonden wat je zocht? Jouw feedback, ideeën en specifieke verzoeken zijn meer dan welkom. Laat het ons weten via careerservice [at] let.ru.nl (careerservice[at]let[dot]ru[dot]nl)

Contactinformatie

Postadres
Postbus 9103
6500HD NIJMEGEN