Reception Desk

De receptiebalie is het centrale servicepunt in de meeste campusgebouwen. Je krijgt hier een gastvrije ontvangst en de receptionist helpt je graag verder. Met informatie, een tijdelijke wificode voor bezoekers of de ontvangst van jouw gasten. Maar ook voor een paraplu, Radboudfiets of pleister kun je bij de receptie terecht.

Gemak en service op één plek! 

Icoon informatie

Informatie

Heb je een vraag, wil je informatie ergens over of een storing doorgeven? Meld het bij de receptie in het campusgebouw. Verwacht je bezoek, een sollicitant? Laat het dan weten bij de receptie, de receptionist zorgt voor een gastvrije ontvangst. Ook een pakketje of bestelling wordt graag voor je aangenomen en bewaard totdat je tijd hebt om het op te halen. 

Icoon uitgifte

Uitgifte

Bij de receptie kun je de sleutel van je leenfiets, onderwijs- en vergaderruimte in het gebouw of de besproken huurauto ophalen. Of een setje white boardstiften als deze niet aanwezig zijn in de gereserveerde ruimte.  Heb je een pleister nodig? Bij de receptie staat een ehbo-doos klaar en de receptiemedewerker is getraind als bedrijfshulpverlener. 

Icoon Gevonden Voorwerpen

Gevonden voorwerpen

Iets gevonden op de campus? Breng het naar de receptie van het dichtstbijzijnde campusgebouw voor registratie in de centrale lijst. 

Heb je zelf iets verloren? Check bij de receptie of het gevonden is en ontdek waar je het kunt ophalen.

Leenfiets

Heb je een fiets nodig maar je band is lek, of je bent vandaag met het openbaar vervoer naar de campus gekomen? Campus & Facilities biedt gratis leenfietsen voor medewerkers en studenten. Je kunt een fiets lenen voor één dag of langer. De maximale leenperiode is één week. 

De fietsen zijn beschikbaar op verschillende locaties op de campus. Informeer bij de receptie naar de mogelijkheden. 

Heb je een fiets voor een langere periode nodig? Bekijk dan welke mogelijkheden er zijn.

Een fiets regelen

Leenparaplu

Laat je niet verrassen door een regenbui als je onderweg bent op de campus! Campus & Facilities biedt een handige paraplu-service voor medewerkers. 

Bij de meeste receptiebalies op de campus kun je eenvoudig een paraplu lenen. Na gebruik lever je de paraplu weer in bij een receptie van een campusgebouw. Het is niet nodig om terug te gaan naar dezelfde receptie waar je de paraplu hebt geleend; je kunt de paraplu afgeven bij elke receptie.

Storing melden

Als iets in een campusgebouw of op het -terrein niet goed werkt of kapot is, kun je dit melden via onderstaand formulier. Denk bijvoorbeeld aan een deur die niet goed sluit, een verstopt toilet of een knipperende lamp. 
Lukt het niet met het formulier? Geef het dan door aan de receptie.

Storing melden

Meer services

Niet gevonden wat je zocht? Meer services vind je bij het Service Centre

Contactinformatie

Locatie
024-3611151
Postadres
Postbus 9102
6500HC NIJMEGEN