Marketing en Communicatie Letteren

De afdeling Marketing en Communicatie houdt zich bezig met voorlichting en onderwijsmarketing voor aankomende bachelor- en masterstudenten, websitebeheer, (online) marketing, social media, studentencommunicatie, studentenwelzijn, externe communicatie, medewerkerscommunicatie, onderzoekscommunicatie en nog veel meer. De afdeling levert advies ten behoeve van diverse communicatievraagstukken en biedt service op verschillende manieren door bijvoorbeeld kleinschalige én grootschalige evenementen te organiseren voor vele soorten doelgroepen. Denk hierbij aan de Open dagen, de Radboud Intro, activiteiten van het Radboud Pre-University College of Society (PUC) en meer.

Onderzoekscommunicatie

Heb je een evenement of onderzoeksproject dat je wilt delen op de CLS/RICH website, organiseer je een bijzondere conferentie of symposium, werk je aan een tentoonstelling of een spraakmakende vertaling of (publieks)boek of ga je een interessante samenwerking aan, neem dan contact op met de afdeling via communicatie [at] let.ru.nl (communicatie[at]let[dot]ru[dot]nl). Ook voor advies over diverse communicatievraagstukken kun je bij ons terecht.

Hieronder vind je formulieren voor het indienen van informatie bij de facultaire onderzoekscommunicatiemedewerker. Wij nemen altijd contact met je op nadat je een formulier hebt ingevuld en ingediend. Er wordt niets online gepubliceerd zonder overleg.

Contactinformatie

Locatie

Erasmusgebouw

Erasmusplein 1
6525HT Nijmegen
024-3621220
Postadres
Postbus 9103
6500HD NIJMEGEN