Career Service Medische Wetenschappen

Career Service Medische Wetenschappen adviseert studenten, net-afgestudeerden (alumni), studieverenigingen en opleidingen van de Faculteit der Medische Wetenschappen over het vinden van een passende baan en de voorbereiding hierop. 

Direct zelf aan de slag? Ontdek de Brightspace Career Orientation onder continuous courses of check de algemene carrièrehulp voor alle studenten.

Weet je nog niet welke master je wil doen na je opleiding? Of wil je een aanvullende master doen? Bekijk dan de master menukaarten: 

Career Officer Faculteit der Medische Wetenschappen

Maak een afspraak

Je kan een afspraak maken met een van de career officers voor carrière advies, een cv- of brievencheck. Je kan kiezen voor een online of fysiek gesprek.

Afspraak op de campus (NL)

Afspraak op de campus (EN)

Afspraak online (NL)

Afspraak online (EN)

Workshops en events

Een persoon typt op een laptop

Workshop 'Schrijf de beste motivatiebrief' (Nederlands)

In de workshop Motivatiebrief (Nederlandstalig) leer je alle ins en outs van het schrijven van een motivatiebrief waarmee je het verschil maakt ten opzichte van andere sollicitanten.

Gesprekskaart

Workshop 'Sollicitatiegesprek' (Nederlands)

In de workshop Sollicitatiegesprek (Nederlandstalig) bereid je je voor om met een zelfverzekerd gevoel een sollicitatiegesprek aan te gaan.

Gesprekskaart

Workshop 'Sollicitatiegesprek' (Engels)

In de workshop Sollicitatiegesprek (Engelstalig) bereid je je voor om met een zelfverzekerd gevoel een sollicitatiegesprek aan te gaan.

Mail ons

Graag aan de slag met je loopbaan, maar niet gevonden wat je zocht? Jouw feedback, ideeën en specifieke verzoeken zijn meer dan welkom. Laat het ons weten via careerservice.rha [at] radboudumc.nl (careerservice[dot]rha[at]radboudumc[dot]nl)

Contactinformatie

Location

Studiecentrum Radboudumc

Geert Grooteplein Noord 21
6525EZ Nijmegen
Postadres
Geert Grooteplein Noord 15
6525EZ NIJMEGEN