Artificiële intelligentie

De afdeling Artificiële Intelligentie houdt zich bezig met het leren begrijpen van natuurlijke intelligentie en het ontwikkelen van geavanceerde AI-algoritmen en intelligente technologie.

Onderzoek

Onze afdeling is onderdeel van het Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour

Onze doelen zijn:

  1. het begrijpen van de theoretische basis van natuurlijke intelligentie
  2. het creëren van geavanceerde AI-algoritmen en benaderingen die machines in staat stellen om op een meer natuurlijke manier te denken en te handelen
  3. het ontwikkelen van intelligente technologie die het welzijn van mensen in hun omgeving verbetert

Externe samenwerking

Bachelor stagebegeleider

De stage in het bachelorprogramma is een 3EC (= 84 uur) derdejaars keuzevak voor AI-studenten om de geleerde kennis en vaardigheden toe te passen en praktische ervaring op te doen in de academische arbeidsmarkt. 

Mocht je op dit moment een vacature hebben, mail dan de Engelse tekst inclusief deadline naar bsc-thesis-coordinator [at] ai.ru.nl (bsc-thesis-coordinator[at]ai[dot]ru[dot]nl).

Master scriptie en/of stagebegeleider

We hebben steeds meer studenten die op zoek zijn naar mogelijke projecten om hun master af te ronden. Dit kan gaan om een onderzoeksproject (6 of 9 maanden fulltime) of een stage (3 maanden fulltime). 

Mocht je op dit moment een vacature hebben, mail dan de Engelse tekst inclusief deadline naar msc-thesis-coordinator [at] ru.nl (msc-thesis-coordinator[at]ru[dot]nl)