Career Service Sociale Wetenschappen

Career Service Sociale wetenschappen adviseert studenten, net-afgestudeerden (alumni maximaal 6 maanden na afstuderen), studieverenigingen en opleidingen van de Faculteit der Sociale Wetenschappen over het vinden van een passende baan en de voorbereiding hierop. Dit doen de career officers via individuele gesprekken, workshops en events en (digitale) informatievoorziening. 

Direct zelf aan de slag? Ontdek de Brightspace Career Orientation onder continuous courses of check de algemene carrièrehulp voor alle studenten.

Sophie Raaijmakers en Ranah Baptist

Maak een afspraak

Je kan een afspraak maken met een career officer voor loopbaanvragen en sollicitatievoorbereiding. Je kan kiezen voor kort of langer gesprek:

  • 20 minuten: voor feedback op je sollicitatie (o.a. cv-check) of korte loopbaanvragen;
  • 40 minuten: voor loopbaanvragen of oefenen van het sollicitatiegesprek. Heb je een korte vraag, bijvoorbeeld een cv-check? Maak dan een afspraak van 20 minuten.

Maak hieronder een afspraak en kies de gewenste vorm en tijd. Je kan daarna eventueel je cv, brief en een relevante vacature mailen naar careerservice.fsw [at] ru.nl (careerservice[dot]fsw[at]ru[dot]nl).

Afspraak op campus Afspraak online 

Workshops en events

medewerkersoverleg met grafiek

OUTRO 2024

Ben je bijna afgestudeerd? Heb je behoefte aan ondersteuning en motivatie om de volgende stap in je carrière te zetten? Dan is de OUTRO '24 van Career Service Social Sciences iets voor jou!

Studenten Career Event Radboud

Save the date: Career Day 'De werkplek van morgen'

Je kan het gehele programma bijwonen, of slechts een deel.

Studiegerelateerde stages en (bij)banen

Ontdek relevante (stage)vacatures via onze LinkedIn-groep Career Service Sociale Sciences Radboud University.

Word lid

 

Vraag, verzoek of idee?

Graag aan de slag met je loopbaan, maar niet gevonden wat je zocht? Jouw feedback, ideeën en specifieke verzoeken voor bijvoorbeeld workshops zijn meer dan welkom. Laat het ons weten via careerservice.fsw [at] ru.nl (careerservice[dot]fsw[at]ru[dot]nl)

Contactinformatie

Location

Career Service Sociale Wetenschappen (MM01.038)

Kamernummer
MM01.038
Thomas Van Aquinostraat 4
6525GD Nijmegen
Postadres
Postbus 9104
6500HE NIJMEGEN