Career Service Sociale Wetenschappen

Career Service Sociale wetenschappen adviseert studenten, net-afgestudeerden (alumni), studieverenigingen en opleidingen van de Faculteit der Sociale Wetenschappen over het vinden van een passende baan en de voorbereiding hierop. Dit doen de career officers via individuele gesprekken, workshops en events en (digitale) informatievoorziening. 

Direct zelf aan de slag? Ontdek de Brightspace Career Orientation onder continuous courses of check de algemene carrièrehulp voor alle studenten.

Sophie Raaijmakers en Ranah Baptist

Maak een afspraak

Je kan een afspraak maken met een career officer voor loopbaanvragen en sollicitatievoorbereiding. Je kan kiezen voor kort of langer gesprek:

  • 20 minuten: voor feedback op je sollicitatie (o.a. cv-check) of korte loopbaanvragen;
  • 40 minuten: voor loopbaanvragen of oefenen van het sollicitatiegesprek. Heb je een korte vraag, bijvoorbeeld een cv-check? Maak dan een afspraak van 20 minuten.

Maak hieronder een afspraak en kies de gewenste vorm en tijd. Je kan daarna eventueel je cv, brief en een relevante vacature mailen naar career [at] socsci.ru.nl (career[at]socsci[dot]ru[dot]nl).

Afspraak op campus Afspraak online 

Workshops en events

Een persoon typt op een laptop

Workshop Motivatiebrief (Engels)

In de workshop Motivatiebrief (Engelstalig) leer je alle ins en outs van het schrijven van een motivatiebrief waarmee je het verschil maakt ten opzichte van andere sollicitanten.

Man praat met vrouw in een werksetting

Webinar Arbeidsvoorwaardengesprek (Engels)

In het webinar Arbeidsvoorwaarden (Engelstalig) leer je wat arbeidsvoorwaarden zijn en hoe je hierover onderhandelt.

Portretfoto van spreker Karim Amghar

Van Passie naar Professie: Karim Amghar

Wil jij impact maken met je loopbaan? Schrijver en programmamaker Karim Amghar inspireert je hoe je het verschil kan maken met je carrière. Een lezing voor studenten van de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Studiegerelateerde stages en (bij)banen

Ontdek relevante (stage)vacatures via onze LinkedIn-groep Career Service Sociale Sciences Radboud University.

Word lid

 

Vraag, verzoek of idee?

Graag aan de slag met je loopbaan, maar niet gevonden wat je zocht? Jouw feedback, ideeën en specifieke verzoeken voor bijvoorbeeld workshops zijn meer dan welkom. Laat het ons weten via career [at] socsci.ru.nl (career[at]socsci[dot]ru[dot]nl)

Contactinformatie

Location

Career Service Sociale Wetenschappen (MM01.038)

Thomas Van Aquinostraat 4
6525GD Nijmegen
Postadres
Postbus 9104
6500HE NIJMEGEN