Innovation & Projects

Afdeling

De afdeling Innovation & Projects is verantwoordelijk voor de planmatige vernieuwing van de informatievoorziening inclusief de bibliotheekdiensten, in opdracht van partners binnen de Radboud Universiteit. De drie domeinteams Informatiemanagement zijn verantwoordelijk voor de regievoering op de informatievoorziening. Het team Project &Programmanagement voert I-projecten en I-programma's uit. (de ‘i’ staat voor informatievoorziening).

Domeinteams in Informatiemanagement

Ben je medewerker van de Radboud Universiteit en heb je vragen over hoe jouw werkzaamheden ondersteund (kunnen) worden door ICT? Dat hoef je niet zelf allemaal uit te zoeken, het team van informatiemanagement staat voor je klaar!

Wie doet wat? 

  • Informatiemanagers onderzoeken, analyseren je vraag en geven je advies over mogelijke oplossingsrichting. 
  • Informatie-architecten gebruiken deze analyse om mee te denken over mogelijke oplossingen die in het Radboud-applicatielandschap passen. 
  • Informatie-analisten analyseren informatiestromen en werkprocessen, om de informatiemanagers en -architecten te ondersteunen. 
  • Functioneel beheerders richten software in, denken mee over (nieuwe) ontwikkelingen en ondersteunen je bij het dagelijks gebruik. 

Mail ons via Informatiemanagers [at] ru.nl (Informatiemanagers[at]ru[dot]nl), zodat we contact met je kunnen opnemen. Op het moment dat je bij informatiemanagement aanklopt, werken we met verschillende disciplines, waaronder ook privacy, security en inkoop, samen om jou van een goed advies te voorzien.

Contactinformatie

Locatie

Forum

Geert Grooteplein Zuid 41
6525GA Nijmegen
024-3617999
Postadres
Postbus 9102
6500HC NIJMEGEN