Alumni Office Management

Alumni Office Management hecht veel waarde aan blijvend contact met oud-studenten van de Faculteit der Managementwetenschappen. We houden je graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom onderwijs en onderzoek, maar komen ook graag in contact met jou. Via de website, social media en onze activiteiten blijf je verbonden met de faculteit en houd je contact met je oud-studiegenoten. 

Activiteiten en evenementen

MBF Beurs 2023

Management Business Fair 2024

De uitgelezen kans voor jouw professionele ontwikkeling: De 5e editie van de Management Business Fair op 23 april 2024! Ontmoet een breed scala aan organisaties en ontdek wat bij jou past.

EFMD Global Career Fair 24 April

EFMD Global Career Fair

De EFMD Global Career Fair georganiseerd door Highered vindt plaats op 24 april 2024. Dit virtuele evenement is jouw kans om in contact te komen met toonaangevende werkgevers van over de hele wereld.

De Toekomst van Europa

De Toekomst van Europa

Op donderdag 23 mei nodigen we je uit voor het alumni-evenement van de Faculteit der Managementwetenschappen. De hot topics die spelen tijdens de Europese verkiezingen staan centraal.

Inspirerende artikelen

FM Focus is het online platform van de Managementfaculteit. Hier vind je verdiepende interviews en podcasts met onze onderzoekers, organisaties en alumni. 

Ontdek FM Focus 

Contact met mede-alumni

Wil je in contact komen met mede-alumni, inzichten delen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Sluit je dan aan bij onze NSM alumni-familie via LinkedIn! 

Naar de LinkedIn-groep

Carrièrehulp

Ben je een jonge alumnus en heb je vragen over het vinden van een passende baan en de voorbereiding hierop? Onze Career Service kan je helpen! 

Career Service Management

Vragen? Samenwerken?

Heb je als alumnus vragen, wil je iets betekenen voor onze faculteit en studenten of heeft jouw organisatie interesse in een mogelijke samenwerking?  Neem dan contact op met Alumni Officers Anouk Litan en Laura Fekken.

Je kan een e-mail sturen naar alumni [at] fm.ru.nl (alumni[at]fm[dot]ru[dot]nl) of bellen via +316 31 13 30 54.

Volg ons ook op

InstagramLinkedIn

Anouk Litan & Laura Fekken - Alumni Officers NSM

Contactinformatie

Postadres
Postbus 9108
6500HK NIJMEGEN