Alumni Office Management

Alumni Office Management hecht veel waarde aan blijvend contact met oud-studenten van de Faculteit der Managementwetenschappen. We houden je graag op de hoogte van ontwikkelingen rondom onderwijs en onderzoek, maar komen ook graag in contact met jou. Via de website, social media en onze activiteiten blijf je verbonden met de faculteit en houd je contact met je oud-studiegenoten. 

Activiteiten en evenementen

Vierdaagse-event voor alumni

Vierdaagse-event voor alumni

Doe mee aan dit speciale alumni-event tijdens de Nijmeegse Vierdaagse! Op 16 juli nodigen we je uit voor een inspirerende namiddag met een lezing en netwerkborrel.

beeldmerk van de alumni pubquiz

Alumnipubquiz

Sluit je bezoek aan de Open Monumentendag af met de Alumnipubquiz en beleef een namiddag vol plezier, uitdaging en nostalgie op 14 september.

Inspirerende artikelen

FM Focus is het online platform van de Managementfaculteit. Hier vind je verdiepende interviews en podcasts met onze onderzoekers, organisaties en alumni. 

Ontdek FM Focus 

Contact met mede-alumni

Wil je in contact komen met mede-alumni, inzichten delen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Sluit je dan aan bij onze NSM alumni-familie via LinkedIn! 

Naar de LinkedIn-groep

Carrièrehulp

Ben je een jonge alumnus en heb je vragen over het vinden van een passende baan en de voorbereiding hierop? Onze Career Service kan je helpen! 

Career Service Management

Vragen? Samenwerken?

Heb je als alumnus vragen, wil je iets betekenen voor onze faculteit en studenten of heeft jouw organisatie interesse in een mogelijke samenwerking?  Neem dan contact op met Alumni Officers Anouk Litan en Laura Fekken.

Je kan een e-mail sturen naar alumni [at] fm.ru.nl (alumni[at]fm[dot]ru[dot]nl) of bellen via +316 31 13 30 54.

Volg ons ook op

InstagramLinkedIn

Anouk Litan & Laura Fekken - Alumni Officers NSM

Contactinformatie

Location

Career Service & Alumni Management (N 00.130) (EOS)

Kamernummer
N 00.130
Heyendaalseweg 141
6525AJ Nijmegen
+316 31 13 3 054
Postadres
Postbus 9108
6500HK NIJMEGEN