Career Service Management

Career Service Management adviseert studenten, net-afgestudeerden (alumni), studieverenigingen en opleidingen van de faculteit der Managementwetenschappen over het vinden van een passende baan en de voorbereiding hierop. 

Direct zelf aan de slag? Ontdek de Brightspace Career Orientation onder continuous courses of check de algemene carrièrehulp voor alle studenten.

Samenwerken als werkgever?

Career Service Management brengt graag relevante organisaties in beeld bij studenten en alumni van de Faculteit der Managementwetenschappen. Ontdek de mogelijkheden.

Career Service & Alumni NSM Team

Maak een afspraak

Je kan een afspraak maken met een career officer voor loopbaanvragen en sollicitatievoorbereiding. Je kan kiezen voor kort of langer gesprek en voor een online of fysiek gesprek:

  • 20 minuten: voor feedback op je sollicitatie (o.a. cv-check) of korte loopbaanvragen;
  • 40 minuten: voor loopbaanvragen of het oefenen van een sollicitatiegesprek. Heb je een korte vraag, bijvoorbeeld een cv-check? Maak dan een afspraak van 20 minuten.

Maak hieronder een afspraak en kies de gewenste vorm en tijd. Je kan daarna eventueel je cv, brief en een relevante vacature mailen naar careerservice [at] fm.ru.nl (careerservice[at]fm[dot]ru[dot]nl)

Afspraak maken

Workshops en events

Man praat met vrouw in een werksetting

Workshop 'Arbeidsvoorwaarden' (Nederlands)

In de workshop 'Arbeidsvoorwaarden' (Nederlands) leer je wat arbeidsvoorwaarden zijn en hoe je erover kunt onderhandelen.

Twee studenten zitten al pratend samen aan een tafel bij Café C in het Elinor Ostromgebouw. De zon schijnt precies op hun tafel waardoor ze in het volle licht zitten.

Career Day: De werkplek van morgen

Kom naar de Career Day en maak kennis met de werkplek van morgen. Want je kan niet vroeg genoeg beginnen met jezelf oriënteren op je toekomstige carrière. Je kan het gehele programma bijwonen, of je aanmelden voor losse activiteiten.

AI

Workshop: Verbeter je baankansen met AI (Engels)

Ontdek of, wanneer en hoe je AI kunt gebruiken en vergroot je kansen op het vinden van een geschikte baan.

Mail ons

Graag aan de slag met je loopbaan, maar niet gevonden wat je zocht? Jouw feedback, ideeën en specifieke verzoeken zijn meer dan welkom. Laat het ons weten via careerservice [at] fm.ru.nl (careerservice[at]fm[dot]ru[dot]nl)

Contactinformatie

Location 024-3612118
Postadres
Postbus 9108
6500HK NIJMEGEN