Career Service Management

Career Service Management adviseert studenten, net-afgestudeerden (alumni), studieverenigingen en opleidingen van de faculteit der Managementwetenschappen over het vinden van een passende baan en de voorbereiding hierop. 

Direct aan de slag als student?

Direct zelf aan de slag? Ontdek de Brightspace Career Orientation onder continuous courses of check de algemene carrièrehulp voor alle studenten.

 

Career Service & Alumni NSM Team

Maak een afspraak

Je kan een afspraak maken met een career officer voor loopbaanvragen en sollicitatievoorbereiding. Je kan kiezen voor kort of langer gesprek en voor een online of fysiek gesprek:

  • 20 minuten: voor feedback op je sollicitatie (o.a. cv-check) of korte loopbaanvragen;
  • 40 minuten: voor loopbaanvragen of het oefenen van een sollicitatiegesprek. Heb je een korte vraag, bijvoorbeeld een cv-check? Maak dan een afspraak van 20 minuten.

Maak hieronder een afspraak en kies de gewenste vorm en tijd. Je kan daarna eventueel je cv, brief en een relevante vacature mailen naar careerservice [at] fm.ru.nl (careerservice[at]fm[dot]ru[dot]nl)

Afspraak maken

Workshops en events

Studenten Career Event Radboud

Save the date: Career Day 'De werkplek van morgen'

Je kan het gehele programma bijwonen, of slechts een deel.

Mail ons

Graag aan de slag met je loopbaan, maar niet gevonden wat je zocht? Jouw feedback, ideeën en specifieke verzoeken zijn meer dan welkom. Laat het ons weten via careerservice [at] fm.ru.nl (careerservice[at]fm[dot]ru[dot]nl)

Volg ons 

LinkedIn Instagram

Contactinformatie

Location

Career Service & Alumni Management (N 00.130) (EOS)

Kamernummer
N 00.130
Heyendaalseweg 141
6525AJ Nijmegen
024-3612118
Postadres
Postbus 9108
6500HK NIJMEGEN