Career Service Management

Career Service Management adviseert studenten, net-afgestudeerden (alumni), studieverenigingen en opleidingen van de faculteit der Managementwetenschappen over het vinden van een passende baan en de voorbereiding hierop. 

Direct zelf aan de slag? Ontdek de Brightspace Career Orientation onder continuous courses of check de algemene carrièrehulp voor alle studenten.

Samenwerken als werkgever?

Career Service Management brengt graag relevante organisaties in beeld bij studenten en alumni van de Faculteit der Managementwetenschappen. Ontdek de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Je kan een afspraak maken met een van de career officers voor carrière advies, een cv- of brievencheck. Je kan kiezen voor een online of fysiek gesprek.

Afspraak maken 

Workshops en events

Man praat met vrouw in een werksetting

Workshop 'Arbeidsvoorwaarden' (Nederlands)

In de workshop 'Arbeidsvoorwaarden' (Nederlands) leer je wat arbeidsvoorwaarden zijn en hoe je erover kunt onderhandelen.

Twee studenten zitten al pratend samen aan een tafel bij Café C in het Elinor Ostromgebouw. De zon schijnt precies op hun tafel waardoor ze in het volle licht zitten.

Career Day: De werkplek van morgen

De Career Day staat in het teken van de werkplek van morgen. Je kan het gehele programma bijwonen, of slechts een onderdeel ervan.

AI

Workshop: Verbeter je baankansen met AI (Engels)

Ontdek of, wanneer en hoe je AI kunt gebruiken en vergroot je kansen op het vinden van een geschikte baan.

Mail ons

Graag aan de slag met je loopbaan, maar niet gevonden wat je zocht? Jouw feedback, ideeën en specifieke verzoeken zijn meer dan welkom. Laat het ons weten via careerservice [at] fm.ru.nl (careerservice[at]fm[dot]ru[dot]nl)

Contactinformatie

Location 024-3612118
Postadres
Postbus 9108
6500HK NIJMEGEN