Career Service Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

Career Service Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen adviseert studenten, alumni (maximaal 6 maanden na afstuderen), studieverenigingen en opleidingen van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen over het vinden van een passende baan en de voorbereiding hierop. Dit doet de career officer via individuele gesprekken, workshops en events en (digitale) informatievoorziening.

Direct aan de slag?

Direct zelf aan de slag? Ontdek de Brightspace Career Orientation onder continuous courses of check de algemene carrièrehulp voor alle studenten.

Een foto van Jacqueline Heijen in gesprek

Maak een afspraak

Wil jij eens kritisch naar je cv laten kijken, sparren over je toekomst of hulp bij het zoeken van een stage?

Je kunt een afspraak aanvragen door via onderstaande knop een mail te sturen aan career officer Ignace de Haes.

I.deHaes [at] ftr.ru.nl (Afspraak aanvragen)

Workshops en events

Man praat met vrouw in een werksetting

Workshop 'Arbeidsvoorwaarden' (Nederlands)

In de workshop 'Arbeidsvoorwaarden' (Nederlands) leer je wat arbeidsvoorwaarden zijn en hoe je erover kunt onderhandelen.

Twee studenten zitten al pratend samen aan een tafel bij Café C in het Elinor Ostromgebouw. De zon schijnt precies op hun tafel waardoor ze in het volle licht zitten.

Career Day: De werkplek van morgen

Kom naar de Career Day en maak kennis met de werkplek van morgen. Want je kan niet vroeg genoeg beginnen met jezelf oriënteren op je toekomstige carrière. Je kan het gehele programma bijwonen, of je aanmelden voor losse activiteiten.

AI

Workshop: Verbeter je baankansen met AI (Engels)

Ontdek of, wanneer en hoe je AI kunt gebruiken en vergroot je kansen op het vinden van een geschikte baan.

Vraag, verzoek of idee?

Graag aan de slag met je loopbaan, maar niet gevonden wat je zocht? Jouw feedback, ideeën en specifieke verzoeken zijn meer dan welkom. Laat het ons weten via I.deHaes [at] ftr.ru.nl (I[dot]deHaes[at]ftr[dot]ru[dot]nl).

Career Service FFTR (E 15.19)

Kamernummer
E 15.19