Campus & Facilities

Divisie
Green walking route on Nijmegen campus

 

De divisie Campus & Facilities is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de voorzieningen en faciliteiten op de Radboudcampus. Hieronder vallen onder meer horeca, sport- en cultuurvoorzieningen, onderwijszalen, campusbrede (bouw)projecten en gebouwgerelateerde diensten als schoonmaak. Onder het motto ‘Beleef, verbind, beweeg, geniet!’ creëert Campus & Facilities  meerwaarde voor alle studenten, medewerkers en bezoekers van de campus.

Nieuws

Lente op de campus

Uitvoeringsprogramma biodiversiteit 2024

Het uitvoeringsprogramma biodiversiteit 2024 beschrijft de maatregelen en activiteiten in 2024 voor biodiversiteitsherstel en een verbeterde relatie tussen mens en natuur.

Studenten met goede ideeën over services en dienstverlening.

Wegwijs op de Radboud Universiteit: deel jouw ideeën over service op de campus!

Wat regel je als student of bezoeker nu precies waar op de (digitale) campus? Denk jij dat de dienstverlening makkelijker, beter of leuker kan? Deel je ideeën over het servicepunt in het focusgroep-onderzoek ‘Zo kan het ook’ op 24 of 25 juni!

Student met nieuwe Refterburger van Beyond Meat.

Vernieuwde plantaardige Refterburger van Beyond Meat

Tijdens de Nationale Week zonder Vlees hebben werden er meer dan 1600 Beyond Meat Burgers uitgedeeld. En wat blijkt? Ruim 92% van de proevers wil de plantaardige burger in de Refter terugzien! Daarom staat hij nu standaard op het menu bij Angus.

Studenten fietsen en lopen op de campus rondom het Maria Montessorigebouw

Visie Campus & Facilities 

Door het aanbieden van uitstekende faciliteiten en gastvriendelijke service wil de divisie Campus & Facilities een omgeving creëren waar kwalitatief hoogstaand onderzoek en onderwijs kan plaatsvinden en waar je de Radboud vibe ervaart. Zowel op de campus als online: hier wil je studeren, hier wil je werken, hier wil je bij horen en zijn! 

De visie, pijlers en kernwaarden van de divisie Campus & Facilities zijn helder weergeven in een praatplaat. Bekijk hier de praatplaat staand of de praatplaat liggend.

Pijlers

De medewerkers van Campus & Facilities geven de visie van hun divisie vorm door op een dagelijkse basis actief invulling te geven aan vier pijlers, te weten: Campusplan, Communityplan, Serviceconcept en Organisatieplan.

Afdelingen Campus & Facilities

De divisie Campus & Facilities bestaat uit zeven afdelingen waarover je rechts onderaan deze pagina meer informatie kunt vinden. Samen zorgen deze afdelingen voor eenvoudig bereikbare, rustige of juist levendige plekken binnen de campus, waar studenten, medewerkers en bezoekers zich welkom voelen om te studeren, werken, ontspannen, actief te zijn en/of elkaar te ontmoeten.

Bekijk hier het organogram van Campus & Facilities Bekijk hier alle medewerkers van Campus & Facilities

Medewerkers op de campus

 

Contact met Campus & Facilities 

Campus & Facilities sluit haar dienstverlening en faciliteiten graag zo goed mogelijk aan op de gebruikersbehoeften van studenten, medewerkers en bezoekers van de campus. Om dit te bereiken wordt er intensief samengewerkt met elkaar, collega’s van andere divisies of diensten én klanten. Via onderstaande wegen kun je contact opnemen met de verschillende afdelingen van Campus & Facilities.