Radboud Services

Radboud Services ondersteunt en faciliteert het onderwijs en onderzoek aan de Radboud Universiteit. Ze biedt  hiervoor optimale voorzieningen, draagt bij aan een gastvrije en inspirerende werk- en leefomgeving voor studenten, medewerkers en gasten uit binnen- en buitenland, en hanteert efficiënt administratieve processen en processen van beleidsontwikkeling en de uitvoering hiervan.

Organogram

Organogram Radboud Services

Radboud Services ondersteunt en faciliteert het onderwijs en onderzoek aan de Radboud Universiteit. Radboud Services bestaat uit het bedrijfsbureau en de divisies Academic Affairs, Campus & Facilities, Information & Library Services, Marketing & Communications.

Jaarplan 2023

Radboud Services Jaarplan 2023

Bekijk de highlights van het Radboud Services jaarplan op het gebied van onderwijs, onderzoek, impact, mensen, bedrijfsvoering en faciliteiten.

Way of Working RS

Way of Working RS x M365

In de Way of Working RS x M365 wordt omschreven hoe we als Radboud Services samenwerken met ondersteuning van M365.

Veranderverhaal RS x M365

Veranderverhaal RS x M365

Hoe kunnen we onszelf verbeteren in het gebruik van M365 en hoe kunnen we onze ambities waarmaken? We nemen je graag mee in ons verhaal.

Het laatste nieuws

Sfeer Radboud Services Festival

Radboud Services Festival groot succes: een terugblik

Sfeerimpressie van het Radboud Services festival 2023

Sfeer Radboud Services Festival

Kom naar het Radboud Services Festival

Meld je aan voor het Radboud Services Festival op 21 september en doe mee met het open podium.

Cultuurtraject ILS

Zo ziet het cultuurtraject bij Information & Library Services eruit

Eind 2022 is de divisie Information & Library Services (ILS) gestart met een cultuurtraject. Medewerkers van de divisie worden uitgenodigd en uitgedaagd om samen te beschrijven hoe de toekomstgerichte werkcultuur eruit moet komen te zien.

Vacatures bij Radboud Services

Services van Radboud Services

Storing in en om gebouwen

Als er iets in een gebouw of op het terrein van de campus niet goed werkt of kapot is, kun je dit melden via dit formulier.

Enquête opstellen en afnemen

Bij Team EvaluatieService, onderdeel van Education Support, kun je terecht voor het ontwerpen, afnemen en analyseren van enquêtes en vragenlijsten. Je kunt hier gratis gebruik van maken.

Bekijk alle services