Career Service Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

Career Service Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen adviseert studenten, net-afgestudeerden (alumni), studieverenigingen en opleidingen van de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen over het vinden van een passende baan en de voorbereiding hierop. Dit doet de career officer via individuele gesprekken, workshops en events en (digitale) informatievoorziening.

Direct aan de slag?

Masterstudenten kunnen direct aan de slag in de Brightspace Career Orientation. Voor bachelorstudenten zijn de praktische carrièretips ontwikkeld. Of check de algemene carrièrehulp voor alle studenten.

Een foto van Jacqueline Heijen in gesprek

Maak een afspraak

Wil jij eens kritisch naar je cv laten kijken, sparren over je toekomst of hulp bij het zoeken van een stage?

Je kunt een afspraak aanvragen door via onderstaande knop een mail te sturen aan career officer Ignace de Haes.

I.deHaes [at] ftr.ru.nl (Afspraak aanvragen)

Workshops en events

A man holding a lecture

Workshop 'Baan gezocht' (Nederlands)

In de workshop 'Baan gezocht' (Nederlandstalig) leer je hoe je de kans dat je de baan vindt die jij zoekt kan verhogen.

A man holding a lecture

Workshop 'Baan gezocht' (Engels)

In de workshop 'Baan gezocht' (Engelstalig) leer je hoe je de kans dat je de baan vindt die jij zoekt kan verhogen.

Een foto van Jacqueline Heijen in gesprek

Workshop 'Spring eruit met jouw cv' (Nederlands)

In de workshop 'Spring eruit met jouw cv' (Nederlands) leer je hoe je een professioneel cv maakt.

Vraag, verzoek of idee?

Graag aan de slag met je loopbaan, maar niet gevonden wat je zocht? Jouw feedback, ideeën en specifieke verzoeken zijn meer dan welkom. Laat het ons weten via I.deHaes [at] ftr.ru.nl (I[dot]deHaes[at]ftr[dot]ru[dot]nl).

Career Service FFTR (E 15.19)

Erasmusplein 1
6525HT Nijmegen