Bijdragen aan de universiteit

Als oud-student kun je een waardevolle bijdrage leveren aan de universiteit. Je kunt bijvoorbeeld een gastcollege geven over jouw werkveld of je helpt een student verder door een netwerkgesprek. Daarnaast zijn onze onderzoekers en wetenschappers steeds vaker afhankelijk van giften. Met jouw hulp maken we grensverleggend onderzoek binnen de Radboud Universiteit mogelijk!

Overzicht doelgroepen career central

Help een ander

Liever een gastcollege geven of studenten coachen? Bekijk alle mogelijkheden om een actieve bijdrage te leveren aan de Radboud Universiteit.

Registreer jezelf op career central 

 

Onderzoeker bouwt robot

Draag bij aan het universiteitsfonds 

Met het Radboud Fonds steunen we bijzondere initiatieven op het gebied van onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg. Ook ondersteunen we studenten die het moeilijk hebben met een studiebeurs. Bekijk de onderzoeken en projecten die jij een warm hart kunt toedragen met jouw bijdrage. 

Steun onderzoek 

Nieuws

Portret Roy Jacobs

‘We moeten denken in open systemen’

Als CEO van Philips bevindt Roy Jakobs, alumnus Bedrijfskunde, zich voortdurend in een omgeving vol inspiratie en innovatie. Lees zijn interview hier.

Portret Rob Detmers

RMa-alumnus Rob leidt ruimteonderzoeksinstituut SRON in goede banen

Rob Detmers volgde de deeltijdmaster bedrijfskunde aan Radboud Management Academy (RMa) en houdt zich nu als beleidsadviseur bezig met organisatievraagstukken bij Netherlands Institute of Space Research (SRON).

Portret Vera Blazevic en Roel Schouteten

Kunstmatige intelligentie: vriend of vijand?

Kunstmatige intelligentie (KI) is ‘hot’. Maar wat is KI en hoe zal het ons beïnvloeden? We vroegen het Vera Blazevic, hoofddocent Marketing en Roel Schouteten, hoofddocent Strategisch Personeelsmanagement.