Studerende studenten Radboud Universiteit
Studerende studenten Radboud Universiteit

Afgestudeerd, maar niet uitgeleerd

Bekijk het aanbod van de Radboud Universiteit waarmee je jouw kennis up-to-date kunt houden of juist iets nieuws kunt leren.

Student aan het werk op de laptop in Maria Montessori

Nog niet uitgeleerd?

Ook na je studie is het mogelijk om cursussen en opleidingen te volgen aan de Radboud Universiteit. Ontwikkel jezelf professioneel en ga mee met de vooruitgang van de maatschappij, actualiseer je kennis en blijf jezelf ontwikkelen.  

Check de mogelijkheden

Polarisatie rondom het zwarte gat M87

Leer meer 

Geen behoefte om een cursus te volgen, maar wel benieuwd naar de wetenschap? Meld je aan voor wekelijks wetenschapsnieuws op 31 gebieden. 

Meld je aan voor Radboud Recharge 

Evenementen

Medewerkers op de campus

Vitaliteitsweek voor medewerkers

Van 25 t/m 29 september 2023 vindt de Nationale Vitaliteitsweek plaats! Vijf dagen aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van vitaliteit en meer verbinding in het Nederlands bedrijfsleven! Tijdens deze week wordt er een online programma...

Banner van het CCEP met daarop een detail van de letters CCEP, donkerrood tegen een felrode achtergrond.

Leopoldo Zea’s Philosophy of Latin American History and the End(s) of the Hegelian Dialectic

Deze lezing maakt onderdeel uit van de maandelijkse CCEP Lecture Series van het Center for Contemporary European Philosophy van de Radboud Universiteit. De voertaal van deze lezing is Engels. Bezoek de Engelse pagina voor alle informatie over dit...

Radboud Ancient and Medieval Lecture Series (RAM): Lucinda Dirven

Voor deze lezing in de Radboud Ancient and Medieval (RAM) lezingenreeks zal Lucinda Dirven spreken over religieuze gemeenschappen en gemeenschappelijkheden in het Palmyra van de derde eeuw.