Vacatures of stageplaatsen aanbieden

Heb je als bedrijf of organisaties interessante vacatures of stageplekken voor studenten en pas afgestudeerden van de Radboud Universiteit, dan kan je die op verschillende manieren onder de aandacht brengen. Radboud Career Service en studieverenigingen kunnen vacatures delen. Ook zijn er diverse bedrijvendagen en andere evenementen waar je je als werkgever kunt presenteren.

Als werkgever bijdragen aan Career Day? 

 

Career Service per faculteit

De Radboud Universiteit telt zeven faculteiten, die ieder hun eigen Career Service afdeling hebben. Sommige afdelingen organiseren evenementen, zoals carrièredagen, waar werkgevers in contact kunnen komen met studenten. Er zijn ook verschillende studieverenigingen die banenmarkten en carrièredagen organiseren. 

Waar kun je terecht met welke vacature of stageplaats?

Vacatures of stageplaatsen voor studenten Rechten

 • Wanneer je op zoek bent naar studenten in het juridische werkveld.
 • Career events: Career Service Rechten organiseert carrière-evenementen op maat. Daarnaast via de studieverenigingen van diverse opleidingen - zie het overzicht van studentenorganisaties aan de Radboud Universiteit.
 • Wil je als werkgever zichtbaar zijn voor rechtenstudenten? Dat kan bijvoorbeeld door Career Service Partner te worden. 

Career Service Rechten

Vacatures of stageplaatsen voor studenten Sociale Wetenschappen

 • Wanneer je op zoek bent naar studenten/pas-afgestudeerden op het gebied van psychologie, pedagogische wetenschap, communicatiewetenschap, sociologie, antropologie of artificial intelligence.
 • Career events: via de studieverenigingen van diverse opleidingen. Zie het overzicht van studentenorganisaties aan de Radboud Universiteit.

Career Service Sociale Wetenschappen

Vacatures of stageplaatsen voor studenten Letteren

 • Wanneer je op zoek bent naar studenten/pas-afgestudeerden die een talenstudie hebben gedaan, geschiedenis, kunstgeschiedenis of een opleiding op het gebied van communicatie. 
 • Career events: Career Service Arts organiseert jaarlijks (in het voorjaar) een Arts Career Week met banenmarkt. Daarnaast via de studieverenigingen van diverse opleidingen. Zie het overzicht van studentenorganisaties aan de Radboud Universiteit.

Career Service Arts

Vacatures of stageplaatsen voor studenten Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

 • Wanneer je op zoek bent naar studenten/pas-afgestudeerden op het gebied van filosofie, ethiek, religie, godsdienst.
 • Career events: via de studieverenigingen van diverse opleidingen. Zie het overzicht van studentenorganisaties aan de Radboud Universiteit.

Career Service Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

Vacatures of stageplaatsen voor studenten Managementwetenschappen

 • Wanneer je op zoek bent naar studenten/pas-afgestudeerden op het gebied van bestuurskunde, politicologie, bedrijfskunde, economie of geografie/planologie. 
 • Career events: Career Service Managementwetenschappen organiseert jaarlijks de NSM Skills Days en de Management Business Fair (beide in voorjaar). Daarnaast via de studieverenigingen van diverse opleidingen. Zie het overzicht van studentenorganisaties aan de Radboud Universiteit.

Career Service Managementwetenschappen

Vacatures of stageplaatsen voor bètastudenten 

 • Wanneer je op zoek bent naar studenten/pas-afgestudeerden op het gebied van biowetenschappen, scheikunde, wiskunde, informatica, cyber security, sterrenkunde of natuurkunde.
 • Career events:  elk jaar is er de BètaBedrijvenBeurs of BBB Career Event. Daarnaast via de studieverenigingen van diverse opleidingen. Zie het overzicht van studentenorganisaties aan de Radboud Universiteit.

Career Service Science

Vacatures of stageplaatsen voor studenten Medische Wetenschappen

 • Wanneer je op zoek bent naar studenten/pas-afgestudeerden op het gebied van geneeskunde, tandheelkunde of biomedische wetenschappen.
 • Career events: Career Service Health Academy organiseert jaarlijks een carrièrebeurs. Daarnaast via de studieverenigingen van diverse opleidingen. Zie het overzicht van studentenorganisaties aan de Radboud Universiteit.

Career Service Medische Wetenschappen

medewerkers in overleg

Lever een bijdrage aan Career Day

Twee keer per collegejaar organiseert Career Service een Career Day: een dag voor alle studenten van de Radboud Universiteit, met workshops of sessies ter voorbereiding op de arbeidsmarkt. Wil je als werkgever een bijdrage leveren aan de Radboud Career Day? Neem dan contact op: careerservice [at] ru.nl (careerservice[at]ru[dot]nl)