In Memoriam: Sam de Louw

Datum bericht: 14 oktober 2022

Dinsdag ontvingen we het droevige bericht dat Sam de Louw afgelopen zaterdag plotseling is overleden. Sam was derdejaars student van de bachelor Bedrijfskunde. Het is intens verdrietig hem te verliezen.

Sam was een stille, ingetogen persoon. Hij trad niet snel op de voorgrond en was weinig uitgesproken. Behalve in zijn liefde voor voetbal, en voor PSV in het bijzonder.

Voor zijn hechte vrienden, waarvan hij de meeste tijdens zijn jeugd in Boekel en middelbareschooltijd in Uden heeft ontmoet, was hij een betrokken en rustige vriend met een droog gevoel voor humor. Hij bood hen graag een luisterend oor. Voor Sam waren deze vriendschappen van grote waarde. Hij was graag bij zijn vrienden en zij bij hem.

In Sam verliezen we een student bedrijfskunde die zijn studie zelfstandig richting gaf. Hij volgde keuzevakken bij verschillende opleidingen. De vakken die hij koos gingen over onderwerpen die hem motiveerden. Dan ging studeren hem ook makkelijk af. Hij interesseerde zich in het bijzonder voor de dynamiek en relaties tussen mensen. Hierin zag hij zich later een leidinggevende rol vervullen.

Helaas is er zaterdag een abrupt einde gekomen aan zijn jonge leven. We leven mee met Sam’s familie, vrienden en medestudenten.

Op maandag 17 oktober willen wij graag samenkomen om Sam te herdenken. De herdenkingsbijeenkomst start om 13:30 uur in de Studentenkerk, Erasmuslaan 9A. Er is daar ook een gedenkplek ingericht waar je de komende tijd langs kunt gaan om een kaarsje te branden, een condoleance achter te laten en herinneringen aan hem kunt delen. Als je vragen hebt, neem gerust contact op met je studieadviseur. Je kunt ook terecht bij de studentpsycholoog of de studentenpastor.

We wensen iedereen veel sterkte. Pas goed op elkaar.