Begeleidingsdocumenten Minor/Module - cohort 2021

Op deze pagina vind je praktische documenten voor de begeleiding van onze studenten tijdens de Minor of Module, zoals het stagebeoordelingsformulier, de stagewijzer en tentamenhandleidingen.

Stagebeoordelingsformulier

Beoordelingsformulier-Stages-Radboud-Docenten-Academie-2020-2021.pdf

Beoordelingsformulier Stages Radboud Docenten Academie 2020-2021. Het formulier bevat een analytische rubric waarin alle streefniveaus voor alle beoordelingsmomenten verzameld staan.

Invulinstructie 

In het Stagebeoordelingsformulier staat een instructie over het invullen ervan.
Bekijk voor de instructie eventueel ook de video.

Begeleidingsinstrumenten 

Oriënteren op de stagebeoordeling 

Bij het oriënteren op de stage-eisen kan het beoordelingsformulier met analytische rubric overweldigend zijn. Naast het beoordelingsformulier bieden wij daarom begeleidingsinstrumenten

Dit zijn een viertal gespreksdocumenten waarmee studenten en begeleiders gericht kunnen oriënteren op de stagebeoordeling: wat wordt van de student verwacht, welke kwaliteiten laat de student al zien en wat zijn mogelijke uitdagingen en aandachtspunten om tijdens de stage aan te werken?

Ontwerp en evaluatie onderwijs

Formulieren-Ontwerp-en-evaluatie-onderwijs-2021-2022.pdf

Dit document bevat formulieren ter ondersteuning van het leren om onderwijsactiviteiten systematisch te ontwerpen en evalueren. De formulieren zijn uitdrukkelijk bedoeld als hulpmiddel bij het leren ontwerpen van onderwijsactiviteiten en het begeleiden hiervan.

Spoorboekje & Stagewijzer

Spoorboekje-Educatieve-Minor-Module.pdf

Spoorboekje van de Educatieve minor/module 2021-2022.