Faculty of Social Sciences
Zoek in de site...

G(V)OED voor elkaar

Logo corona

Het "G(V)OED voor elkaar!" (corona-) onderzoek

In het najaar van 2017, het voorjaar van 2018, het voorjaar van 2019, en het najaar van 2020 hebben ongeveer 700 jongeren en 500 ouders deelgenomen aan het "G(V)OED voor elkaar!" onderzoek. Met de verzamelde schat aan data krijgen we meer inzicht in hoe vrienden en ouders invloed hebben op het eetgedrag en welzijn van jongeren en hun ouders.

Het onderzoeksteam heeft bovendien onderzoek gedaan naar de sociale en mentale gevolgen van de coronacrisis bij ouders en jongeren. Binnen dit vervolg-project onderzoeken wij welke impact de corona-maatregelen hebben op het leven van jongeren en ouders. Door de verzamelde twee extra vragenlijstmetingen en de "Flits" studie (dagboekstudie), krijgen wij meer inzicht in deze belangrijke vragen. Wij zijn de deelnemende jongeren en hun ouder(s) enorm dankbaar voor hun deelname aan dit onderzoeksproject.

The team-2

Rapportages

Nieuwsbrieven deelnemers

For researchers

Would you like to use the data for your research project? Go to https://osf.io/bysgq/ for the codebook and contact us (see e-mail below) for the data request form.

Meer informatie?

Wilt u weten over het onderzoek dat wij doen binnen het Behavioural Science Institute van de Radboud Universiteit? Bezoek dan eens:

Contact

Heeft u vragen over het project of wilt u wijzigingen (bijv. in contactgegevens) doorgeven? Dan kunt u contact opnemen met het onderzoeksteam via:

Dit project wordt mogelijk gemaakt door:

zonmwlogo