Faculty of Social Sciences
Zoek in de site...

Project Veilig op School (VOS)

kinderen in de klasElke leerkracht heeft wel eens van die vragen. Hoe weet je of een kind goed in de groep ligt en lekker in zijn vel zit? Hoe bepaal je de beste plek in de klas voor elk kind? Heeft u wel eens een onderbuikgevoel dat er iets speelt in de sfeer van de groep, maar kunt u er de vinger niet goed op leggen? Herkent u dit en wilt u hier graag meer over weten? Doe dan mee aan dit onderzoek!

Vos logoOnderzoeksproject VOS gaat over het sociale klimaat in de klas en richt zich op vragen zoals deze. In dit onderzoek willen we specifiek onderzoeken hoe de onderbuikgevoelens van kinderen en leerkrachten en de indeling van wie naast wie zit bijdragen aan het sociale klimaat. Deze onderwerpen kunnen voor alle klassen relevant zijn, aangezien het sociale klimaat in alle klassen een rol speelt en deel uitmaakt van het dagelijkse reilen en zeilen op school. Op deze pagina nodigen wij groepen 6, 7 en 8 uit tot deelname aan dit onderzoek en geven wij alle betrokkenen graag meer informatie.

Eerder onderzoek

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk!
Mail naar veiligopschool@bsi.ru.nl of bel naar +31(0)243612534 of +31(0)650172107.

Meer weten over onderzoek

Samenwerking

Dit onderzoek wordt mogelijk gemaakt door het Behavioural Science Institute van de Radboud Universiteit Nijmegen en het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek.

BSI RU NRO