Career Central voor Alumni

Career Central is de community voor alles wat de universiteit tijdens en na je studie te bieden heeft. We helpen op weg in je carrière door je in contact te brengen met organisaties en de mooiste vacatures op een rij te zetten. Je kunt je netwerk uitbreiden, weer in contact komen met je medestudenten en betrokken blijven bij de Radboud Universiteit.

Get on board!

Wil je onderdeel uitmaken van de Radboud community? 
Maak dan nu een profiel aan op Career Central!

vacatures

Reageer op vacatures

Bij de Radboud Universiteit geloven we in gelijke kansen voor iedereen. Daarom is het platform gebaseerd op bias free matching. Dit betekent dat het platform op zoek gaat naar matches tussen alumni/studenten en vacatures door te kijken naar overeenkomende vaardigheden en kennis. Op basis daarvan zie jij alleen de vacatures die aansluiten bij jouw profiel. Op deze vacatures kun jij reageren!

alumni

Een steentje bijdragen

Onder instellingen kun je aangeven of je studenten of andere alumni wilt helpen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven open te staan voor een chat, het geven van een gastles of het vervullen van een mentorrol. Zo blijf je op een leuke en laagdrempelige manier betrokken bij de Radboud Univeristeit.

credits

Credits

Als alumnus/alumna ontvang je ieder jaar een credit voor Career Central. Daarnaast kun je extra credits verdienen door een steentje bij te dragen middels een gastcollege of mentorrol. Deze credits kun je vervolgens eenvoudig doorgeven aan jouw werkgever. Jouw werkgever kan deze credits gebruiken om stages en vacatures te plaatsen op het platform.

website cc

Ben je benieuwd hoe het platform precies werkt en wil je meer uitleg? 
Klik dan op de onderstaande button!