Career Central handleiding voor medewerkers

Op deze pagina vind je stapsgewijze uitleg over het platform Career Central. Hier kun je vinden hoe je kunt inloggen, hoe je kunt in contact komt studenten, alumni en organisaties, vacatures doorstuurt en content kunt deelt in groepen

bannergoed

Inloggen

Wil je gelijk aan de slag?
Ga dan naar Career Central!

Hoe maak je een profiel aan?

  1. Log gemakkelijk in bij Career Central met je u-nummer en wachtwoord.
  2. Maak je profiel compleet. Je Radboud opleiding(en) en de bijbehorende skills staan automatisch ingevuld in je profiel. Daarnaast kan je zelf kennis en ervaringen toevoegen. Ten slotte kan je een profielfoto uploaden.
  3. Je kunt direct aan de slag met netwerken!

meisje

Netwerken

Via de knop 'sociaal' kom je bij je netwerk terecht. Hier vind je een overzicht van alle studenten en alumni op het platform en kun je een connectieverzoek sturen. Bij 'find alumni volunteers' kun je zoeken naar alumni die open staan voor bijvoorbeeld het geven van een gastcollege of chatten met studenten. Wanneer deze geaccepteerd is kun je met deze persoon chatten bij 'berichten'. Wanneer je in contact wil komen met organisaties kun je kijken bij 'companies' onder het kopje 'career'.

groep

Content delen

Je kan deelnemen aan groepen aan de linkerkant van de pagina. In deze groepen wordt content gedeeld. Als medewerker kun je ook zelf content delen en reageren. Als je iets wilt delen klik je op de betreffende groep en dan op de knop 'new post'. Alles was er gedeeld wordt in de groepen waar je lid van bent verschijnt in jouw persoonlijke 'feed'. Dit is de homepage van het platform.

jongen

Vacatures doorsturen

De organisaties die een bedrijfsprofiel hebben aangemaakt op Career Central kunnen vacatures plaatsen. Alle vacatures kun je bekijken via 'opportunities' onder het kopje 'career'. Als je een vacature wilt delen met anderen kun je klikken op 'share' om de link te verkrijgen. Met deze link kun je de vacature doorsturen, bijvoorbeeld via e-mail of een Brightspace bericht.