Career Central voor Medewerkers

Career Central is de community voor alles rondom loopbaan, carrière en netwerken. Een platform waar (oud-)studenten, organisaties en medewerkers met elkaar in contact komen. Ben je benieuwd wat Career Central voor jou als werknemer kan betekenen? Kijk dan snel verder! Wil je contact opnemen? Stuur dan een mail naar career.central@ru.nl

Get on board!

Wil je onderdeel uitmaken van de Radboud community? 
Maak dan nu een profiel aan op Career Central!

netwerken

Kom in contact met studenten, alumni en organisaties

Op het platform Career Central brengen we studenten, alumni, organisaties en medewerkers met elkaar in contact. Je kunt gemakkelijk een profiel aanmaken,  connectieverzoeken sturen en met iemand chatten. Alumni geven in hun profiel aan op welke manier zij betrokken willen zijn bij de Radboud Universiteit en organisaties hebben een overzichtelijk bedrijfsprofiel. Als medewerker kun je Career Central bijvoorbeeld inzetten om je netwerk uit te breiden of iemand uit te nodigen voor een gastcollege.

meisje

Vacatures doorsturen

De organisaties op Career Central hebben de mogelijkheid om vacatures te delen. Bij de Radboud Universiteit geloven we in gelijke kansen voor iedereen. Daarom is het platform gebaseerd op eerlijke matching. Dit betekent dat het platform op zoek gaat naar matches tussen alumni/studenten en vacatures door te kijken naar overeenkomende vaardigheden en kennis. Als medewerker kun je alle vacatures inzien die door organisaties geplaatst zijn en deze eenvoudig delen met studenten en alumni middels een link.

groep

Interessante content delen

Het platform heeft de mogelijkheid om lid te worden van bepaalde 'groepen'. Hierin wordt interessante content gedeeld met andere leden van de groep. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf content te delen, zoals bijzonder relevante onderzoeken of een poll over het onderwijs.

website cc

Ben je benieuwd hoe het platform precies werkt en wil je meer uitleg? 
Klik dan op de onderstaande button!