Career Central voor Studenten

Career Central is de community voor alles wat de universiteit tijdens en na je studie te bieden heeft. We helpen je met relevante bijbanen en stages tijdens je studie, maar we helpen je ook op weg naar je eerste baan en in je carrière. Door je in contact te brengen met oud-studenten die jou graag verder helpen met jouw vragen over het werkveld, door zelfs nog na je afstuderen begeleiding aan te bieden en door de mooiste vacatures voor je op een rijtje te zetten.

Get on board!

Wil je onderdeel uitmaken van de Radboud community? 
Maak dan nu een profiel aan op Career Central!

vacatures

Vacatures en stages

Bij de Radboud Universiteit geloven we in gelijke kansen voor iedereen. Daarom is het platform gebaseerd op bias free matching. Dit betekent dat het platform op zoek gaat naar matches tussen alumni/studenten en vacatures door te kijken naar overeenkomende vaardigheden en kennis. Op basis daarvan zie jij alleen de vacatures die aansluiten bij jouw profiel. Op deze (stage)vacatures kun jij reageren!

netwerk

Netwerken

Kom in contact met medestudenten, alumni en medewerkers via Career Central. Je kunt in de netwerkmodule alle personen vinden die een account hebben aangemaakt op Career Central. Door gebruik te maken van de filters kun je alumni vinden die bijvoorbeeld bereid zijn om met jou te chatten over hun werk, een mentorrol te vervullen of een gastcollege te geven. Zo kun je op een laagdrempelige manier een uitnodiging sturen om te chatten of een (online) kopje koffie te drinken.

Career Central handleiding

Ben je benieuwd hoe het platform precies werkt en wil je meer uitleg? 
Klik dan op de onderstaande button!