OFFLINE DIY trainingsprogramma Impact ondernemen | Futureproof (Cursus)

donderdag 3 november 2022Plaats in agenda
Nijmegen
Beschrijving

Hey changemaker! Ben jij tussen de 16 en 27 jaar oud en wil jij graag iets goeds doen voor jouw buurt, stad of zelfs de wereld? Tijdens het gratis trainingsprogramma van Futureproof pak jij de uitdagingen van morgen, vandaag al aan: sociaal én duurzaam.

Bij Futureproof bouw je aan jouw eigen toekomst én die van een ander. Tijdens Futureproof maak jij impact en leer je de uitdagingen van morgen aan te pakken: duurzaam & sociaal. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen voor het klimaatprobleem, ongelijkheid, de plastic soep, kinderarbeid in de kledingindustrie of eenzaamheid onder jongeren.

Wil jij je ook inzetten voor een betere wereld, maar weet je nog niet hoe? Wil je leren een idee om te zetten in actie? Of wil je werken aan jouw persoonlijke groei?

Bij Futureproof bouw je aan jouw eigen toekomst én die van een ander. Zo werken we samen aan een mooiere buurt, school, of stad.

Meer info en aanmelden via de website en deze brochure.