Workshop 'Heroriëntatie studiekeuze' (2 dagdelen) | Radboud Studiekeuze- en loopbaancoaching (Workshop)

Datum
donderdag 9 maart 2023Plaats in agenda
Tijd
13:00 tot
Locatie
volgt later
Beschrijving

Let op! Deze workshop duurt twee dagen. Deel 1 is op 9 maart van 13.00-16.30 uur en deel 2 is op 23 maart van 13.00-16.30 uur.

Wat ga je leren?

Twijfel je over je studiekeuze of wil je graag een andere studie gaan volgen en vraag je je af wat bij je past? Dan is deze workshop voor jou. Voordat je naar (nieuwe) mogelijkheden kunt gaan kijken, is het goed om eerst meer te weten over wie jij als persoon bent. Door middel van diverse opdrachten kom je achter je interesses, je talenten, je waarden en wat jou drijft en motiveert. Als je dat op papier hebt, maak je de vertaalslag naar bij jou passende studies.

Hoe meld je je aan?

De aanmelding voor het studiekeuzetraject (workshop en individuele begeleiding) start met een intakegesprek bij één van onze studiekeuze en loopbaanadviseurs. Vul de intakevragenlijst in om een afspraak te maken via de rode knop hieronder.

Praktische informatie

In een groep van maximaal 12 medestudenten ga je in een workshop van twee dagdelen met je studiekeuzevraag aan de slag. Wanneer er na de workshop toch nog vragen overblijven kun je deze in een individueel vervolgtraject, van één of meer gesprekken, met één van de studiekeuze en loopbaanadviseurs bespreken.