Consultancy for Charity | &Samhoud

Datum
dinsdag 15 juni 2021Plaats in agenda
Tijd
12:30 tot
Locatie
Online
Organisator
&Samhoud
Subtitel
Geïnteresseerd in consultancy en bijdragen aan een maatschappelijk doel?
Beschrijving

Over Consultancy for Charity

Zit je in de eindfase van je studie en ben je altijd al geïnteresseerd geweest in de wereld van consultancy? Ben je maatschappelijk betrokken en wil je graag iets terug doen om de wereld beter te maken? Op 15 juni komen beide werelden samen tijdens Consultancy for Charity. Onder begeleiding van ervaren consultants van &Samhoud ga jij aan de slag met een actueel vraagstuk van SOS kinderdorpen. Leer hoe jij je denkvermogen en enthousiasme kan toepassen en help een van de bekendste Nederlandse NGO’s aan een goed advies!

Over &Samhoud

&samhoud is een visiegedreven adviesbureau dat leiders in organisaties helpt met het oplossen van strategische vraagstukken. Dit doen wij door ervaring en diepgaande kennis over de business en gedrag te combineren. Onze filosofie is dat bij het oplossen van strategische uitdagingen, processen, organisatie-inrichting en het gedrag van mensen onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Wij werken vanuit ons hoger doel Together We Build A Brighter Future. Vanuit deze gedachte helpen wij onze klanten om echte doorbraken te realiseren: businessdoelen bereiken, visie en strategie ontwikkelen, doorleven en implementeren, gedrag blijvend veranderen. Daarbij maken we gebruik van onze jarenlange expertise op het gebied van veranderprocessen. Die combineren we met creativiteit en innovatie. Samen met de klant bekijken we welke aanpak het best past bij de huidige en gewenste organisatie en bij het vraagstuk dat we met elkaar gaan oplossen en implementeren.

De kracht van de manier waarop we werken is de combinatie van gedegen analyse, een ongewone aanpak en intuïtie. Het is een sterke balans tussen specialistische kennis op het gebied van (behavioural) change en enorme creativiteit in de uitvoering. Jaarlijks bieden we – naast startersfuncties – ook een aantal stageplaatsen aan voor masterstudenten die een meewerkstage zoeken binnen consultancy. Meer hierover weten? Kijk dan op https://www.samhoudconsultancy.com/work-with-us

Over SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen gelooft in de kracht van familie. Overal in de wereld moeten kinderen kunnen opgroeien in een liefdevolle, sterke familie en een veilige omgeving. Ongeacht achtergrond, geloof of cultuur. Wereldwijd groeit 1 op de 10 kinderen echter op zonder de zorg, bescherming en begeleiding die zij nodig hebben. Zonder iemand die ze bijstaat en in ze gelooft. Elke dag zijn zij bezig met overleven, in plaats van onbezorgd te leven. Dit laat diepe sporen na. Hierdoor staan niet alleen hun kindertijd maar ook hun toekomst op het spel.

SOS Kinderdorpen zet zich al ruim 70 jaar structureel in voor kinderen die de ouderlijke zorg zijn verloren of het risico lopen deze te verliezen. Wereldwijd – in 136 landen en gebieden - met lokale, toegewijde en ervaren medewerkers. Het Kinderrechtenverdrag, de UN Guidelines for the Alternative Care of Children, de SOS Care Promise en de Sustainable Development Goals vormen onze leidende kaders.

Programma:

12:30 - 13:00   Inloop

13:00 - 13:30   Presentatie &Samhoud

13:30 - 14:00   Presentatie SOS Kinderdorpen

14:00 - 16:30   Cases

16:30 - 17:00   Presentatie Cases

17:00 - 19:00   Online borrel

INSCHRIJVINGSDEADLINE 1 JUNI 23:59