De mentaliteit van een effectieve leider

Datum
dinsdag 14 maart 2023Plaats in agenda
Tijd
12:30 tot
Locatie
EOS N 01.350, Elinor Ostromgebouw
Organisator
Career Service FdM, Studieverenigingen BOW, Mundus & Ismus
Spreker
Elsbeth van Lienden
Subtitel
NSM Skills Days
Beschrijving

Wat maakt dat de ene leider succesvol is en de andere niet? Als je het Elsbeth van Lienden vraagt, Brainz 500 Global award winner voor influential leader en al 16 jaar eigenaar van Management Consulting & Coaching Boutique The Pink Walnut, dan heeft het alles te maken met mindset. In deze keynote neemt ze jou mee in de wereld van gedachten. En hoe dat zich vertaalt naar de belangrijkste skill van een leider: het voeren van effectieve gesprekken. Ze leert jou hoe dit zelf kunt toepassen, zodat jij hiervan kunt profiteren in je eigen leven.

Aan de hand van voorbeelden kom je erachter waarom je ook in situaties met bijvoorbeeld medestudenten soms terughoudend bent of misschien juist te aanwezig, waar dit vandaan komt en hoe dit effectieve gesprekken in de weg kan staan. Natuurlijk vertelt ze je ook hoe je hier slim mee omgaat!

Elsbeth van Lienden

Elsbeth van Lienden is al 16 jaar eigenaresse van Management Consulting & Coaching Boutique The Pink Walnut, internationaal trainer en spreker, Brainz 500 Global award winner voor influential leader en binnenkort ook auteur van haar eerste boek Harruk. Voordat zij haar bureau startte werkte zij als HR Directeur bij internationale maakbedrijven waar het zaadje voor het eigen bedrijf werd geplant: want hoe kan het dat na het vertrek van de coaches en consultants na zo’n 3-4 maanden nagenoeg alles bij het oude is? We willen wel anders, maar doen het zelfde. Why?!

Elsbeth is getraind door internationale coaches en opleiders waaronder Bob Proctor (bekend van The Secret) en Dusan Djukich (Straightline Leadership). Ze staat met haar mindset expertise zij aan zij met Nederlandse toponderneemsters Annemarie van Gaal en Marlies Dekkers in het SmartGirls concept waar vrouwelijke ondernemers hun business naar een next level brengen. Haar workshops, lezingen en trainingen worden door de deelnemers als zeer inspirerend en toegankelijk ervaren.

Je eigen praktische skills trainen?

Wil je zelf werken aan jouw praktische skills? Houd de informatie over de NSM Skills Days in de gaten en zorg dat je je inschrijft voor een van de 8 workshops (en de gratis lunch)!

elsbeth_2

E-mail
Aanmelden