Workshop: Kom uit je kast - Gesprek met Bay

Datum
dinsdag 30 maart 2021Plaats in agenda
Tijd
17:00 tot
Locatie
StartUp Nijmegen, Stationsplein 26, 6512AB
Beschrijving

Je bindt klanten aan je bedrijf door geloofwaardigheid, niet enkel door een goed product. Als startende ondernemer ben jij, zeker in de beginfase, het boegbeeld van die geloofwaardigheid. Consumenten zijn kritisch en het aanbod is enorm. Als jij ervoor durft te kiezen om helemaal jezelf te zijn, zal je geloofwaardigheid toenemen, win je het vertrouwen van je klant én word je ook nog eens een betere ondernemer. Maar hoe doe je dat dan op een professionele manier?

Bay Hagebeek is succesvol ondernemer, onder andere eigenaar van coachingsbedrijf ZinVolledig, en identificeert zich qua gender als nonbinair/transmasculien (valt hiermee binnen de ‘transgender’ community).

Bay heeft deze, maar ook andere eigen ervaring, expliciet ingezet om diens bedrijf te starten en uit te bouwen en laat daardoor ook andere ondernemers kennismaken met hun eigen potentieel.

In dit ‘Gesprek met Bay’ kun jij (opnieuw) ontdekken met wat jij in je hebt, maar niet goed naar buiten durft te laten komen in of op jouw weg naar ondernemerschap. Naast het verhaal van Bay is er ruimte voor oefeningen, vragen en het uitwisselen van ervaringen.