Studentarena en borrel

Het hoogtepunt van de Career Day is Dé Studentarena, georganiseerd in samenwerking met Lean2Succes en Breinstein. Benieuwd naar wat zo'n studentarena precies inhoudt? Lees hieronder meer! De dag wordt afgesloten met een (netwerk)borrel.

nederlands This part of the Career Day will be in Dutch

Dé studentarena: hoe zou werken moeten werken?

Wat verwacht je van je toekomstige werkgever? En wat verwacht deze werkgever van jou? In de Studentarena nodigen we je uit om met bedrijven en afgestudeerden te bepalen hoe werken echt zou moeten werken.

Hedendaagse thema's

Zes organisaties, studenten en afgestudeerden stappen in de arena om de discussie met elkaar aan te gaan. Er komen thema's aan bod over onder andere werkdruk, mentale gezondheid, emancipatie en persoonlijke ontwikkeling.

Denk mee

Jij kan jouw stem laten klinken via een interactieve tool. Kom naar deze sessie en leer hoe werken echt werkt!

Deelnemende organisaties, studenten en afgestudeerden zijn nu nog een verrassing. Deze worden later onthuld. Meld je aan en wees als eerste op de hoogte.

(Netwerk)borrel

Na afloop is er een borrel waarbij je kennis kan maken met aanwezige organisaties en afgestudeerden en kan doorpraten over wat er besproken is tijdens de arena.

Aanmelden

Ik ben student en ik wil me als bezoeker aanmelden

Als student kan je je aanmelden via de aanmeldknop op de hoofdpagina.

Ik ben een werkgever en wil me als bezoeker aanmelden

Wil je met je organisatie de studentarena bezoeken? Leuk! Je kan je aanmelden via onderstaande knop.

We zoeken nog een paar studenten en bedrijven die deel willen nemen aan de Studentarena? Interesse? Stuur een mail naar careerservice@ru.nl.