Internship Event: what skills are you looking for?

English page

Op dinsdag 15 november organiseert Radboud Career Service een interactief stage event. Op deze dag kunt u als werkgever in contact komen met studenten die op zoek zijn naar een stage. Deze dag bestaat uit:

• Speeddates met studenten voor specifieke opdrachten
  • Netwerkborrel voor een informele kennismaking met studenten, studieverenigingen, stage coördinatoren en career officers

Iedere deelnemende organisatie publiceert vooraf minimaal 3 stages (variërend van aard) op het matchingsplatform Career Central. Studenten die matchen op de stage, kunnen zich inschrijven voor een speed date gesprek.

Voorafgaand aan het event

Tijdens dit event werken we met ons eigen carrièreplatform Career Central. U kunt op dit platform een bedrijfsprofiel aanmaken. Hierbij krijgt u ondersteuning bij het maken van het profiel en bijbehorende vacatures (stages, bijbanen, projecten, afstudeeropdrachten etc.). Studenten die matchen op een vacature en interesse hebben, kunnen zich dan inschrijven voor een of meerdere gesprekken op het stage event.

Als deelnemende organisatie wordt u opgenomen in de overige communicatie naar studenten over dit evenement (zoals de website van Career Service, op socials en e-mailings).  Ook in deze uitingen worden studenten direct doorgelinkt naar uw bedrijfsprofiel op Career Central voor extra informatie en vacatures. Studenten die niet naar het evenement komen, kunnen op het platform wel hun interesse in uw organisatie tonen door deze te volgen of een bericht te sturen.

De volgende voorwaarden gelden voor deelname:

• Organisatie bevindt zich in de regio
  • Minimaal 3 open stages voor diverse studenten
  • Beschikbaar op dinsdag 15 november

De volgende kosten zijn van toepassing:

• Deelname aan het matchingsplatform en het publiceren van stages is kosteloos
  • Deelname aan het fysieke evenement bedragen € 490,-

Aanmelding

Heeft u interesse in deelname aan dit evenement, meld u dan aan via de rode knop.

Na afloop van het evenement

Na afloop van het evenement is er contact over en ondersteuning bij het uitwerken van eventuele stage opdrachten of andere studentprojecten. Studie adviseurs, career officers en eventueel studieverenigingen zullen de verdere samenwerking bespreken.

Uw bedrijfsprofiel blijft zichtbaar op het platform Career Central en studenten die uw organisatie  zijn gaan volgen, ontvangen een bericht bij nieuwe vacatureplaatsingen. Onderling contact, ook met medewerkers en studieverenigingen blijft op het platform mogelijk.

Wilt u meer informatie, stuur dan gerust een e-mail naar career.central@ru.nl of neem contact op met:

Tim Nouws, coordinator Career Service 06-31 13 25 57