Relatie event: HR, met de kennis van nu

Op dinsdag 4 april organiseren de Radboud Universiteit en Radboud Academy een inspirerende middag voor HR professionals. Nieuwe wetenschappelijke inzichten worden gepresenteerd en vertaald naar de praktijk. In het plenaire deel kijken we naar trends en ontwikkelingen en in break out sessies gaan we dieper in op verschillende thema’s zoals een inclusieve arbeidsmarkt, AI en recruitment.

Voor wie?

Deze middag is bedoeld voor drie soorten relaties van onze Universiteit. Bent u:

• een organisatie met een account op ons online carrièreplatform Career Central?
  • een alumnus/a en werkzaam in het vakgebied van HR?
  • een professional en verantwoordelijk voor de instroom, het behoud en de ontwikkeling van Radboud-medewerkers?

Dan bent u van harte welkom bij ons HR event. Deelname is gratis.

12:00 uur - ontvangst met lunch
Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers kunt u alvast informeel kennis maken en netwerken met andere HR-professionals

13:00 uur - opening
Plenaire inspiratie-lezing over trends en ontwikkelingen binnen HR

13:45 uur - workshops/ break-out sessies
In 2 ronden gaat u in kleinere groepen meer de diepte in op specifieke onderwerpen

15:45 uur - dagafsluiting en borrel

Voorinschrijving

Het aantal plaatsen voor dit event is beperkt. Wilt u deelnemen aan dit event, maak dan gebruik van de voorinschrijving. Zodra het volledige programma bekend is, ontvangt u als eerste de mogelijkheid om daarvoor in te schrijven. Ook kunt u specifieke wensen of vragen voor de invulling van het programma kenbaar maken.