De universitaire opleider voor scherpe juristen
Zoek in de site...

Vind uw cursus

De universitaire opleider voor scherpe juristen

12 maanden lang onbeperkt cursussen en webinars volgen

Altijd scherp-abonnement

Met het Altijd scherp-abonnement van het CPO kiest u 12 maanden lang onbeperkt uit ons uitgebreide aanbod van juridische cursussen en webinars.

Een ruim aanbod aan cursussen en webinars

Volop online leren met een webinarbundel

Wilt u in de komende periode meerdere webinars volgen? Met een CPO Webinarbundel kunt u een jaar lang volop online leren en uw kennis aanscherpen. U krijgt volop essentiële updates en inzichten. Zo blijft u altijd scherp.

Houd me op de hoogte

Blijf op de hoogte en ontvang informatiemails over nieuwe cursussen en inspirerende columns & kennisclips op uw vakgebied.

CPO Academy: kennis en inspiratie voor juristen

CPO Academy is het kennisplatform van het CPO. Met columns en kennisclips van CPO-docenten en wetenschappers voor scherpe juristen. Voor inspiratie, reflectie en nieuwe inzichten.

Klimaat & recht

Wat kunnen juristen doen om de klimaatcrisis te beteugelen en duurzaamheid te bevorderen? Hoe draagt het recht bij aan een groenere wereld? Op het platform 'Klimaat & recht' vindt u video's, artikelen en cursussen. Voor de klimaatbewuste jurist.

Kantoorabonnement

Een bundel van 50 PO-punten voor een vaste en scherpe prijs, te gebruiken door alle medewerkers van uw kantoor voor het volgen van cursussen. Dat is het nieuwe CPO Kantoorabonnement.

Maatwerk-opleidingen

Wilt u een opleiding op maat voor uw medewerkers, toegespitst op hun opleidingsbehoefte en de vragen die in uw organisatie spelen? Het CPO ontwikkelt maatwerk-opleidingen die volledig zijn afgestemd op uw praktijk.