Kennisclip: Digital Services Act: wat is de stand van zaken?

Datum bericht: 7 december 2022

Pieter Wolters

De Digital Services Act (DSA) is aangenomen. Met deze nieuwe verordening krijgen online platforms meer verantwoordelijkheid als het gaat om illegale inhoud. Pieter Wolters bespreekt in deze gratis kennisclip de nieuwste ontwikkelingen rond de DSA.

Een jaar na het webinar Digital Services Act (DSA) zijn er nieuwe ontwikkelingen. Pieter Wolters brengt u in deze kennisclip weer volledig op de hoogte. Op welke punten verschilt de definitieve verordening van het voorstel? Welke nieuwe verplichtingen zijn erbij gekomen? En wat gaat er nu gebeuren?

Wilt u de kennisclip gratis per e-mail ontvangen? Vraag de kennisclip nu aan.

Pieter Wolters is universitair hoofddocent Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit.

CPO Academy is het kennisplatform van het CPO. Met columns en kennisclips van CPO-docenten en wetenschappers. Voor inspiratie, reflectie en nieuwe inzichten.

Wilt u op de hoogte blijven van inspirerende columns, kennisclips en de nieuwste cursussen? Meld u aan voor de informatiemails.

aanmelden