CPO Actualiteitendag

Uw kennisboost: volg 2 cursussen op 1 dag

Stel uw eigen cursusdag samen. Kies uit maar liefst 6 onderwerpen. Volg 2 actualiteitencursussen. Fris uw kennis op van uw vakgebied. En maak gebruik van het extra voordelige tarief. Dat zijn de pluspunten van de CPO Actualiteitendag, een nieuw initiatief van het CPO.

De CPO Actualiteitendag vindt plaats op 9 november in Van der Valk Zuidas te Amsterdam. Het CPO wil u met deze dag in de gelegenheid stellen om praktisch, efficiënt en voordelig uw opleidingspunten te behalen in een leerzame setting inclusief een netwerklunch.

Bent u ook bij deze bijzondere CPO-dag?

’s Ochtends vinden drie actualiteitencursussen plaats: Verzekeringsrecht, Arbeidsrecht en Huur van woonruimte. ’s Middags vinden de actualiteitencursussen Faillissementsrecht, Burgerlijk procesrecht en Bestuursrecht plaats.

Kies zelf welke cursussen u volgt en stel zo uw eigen programma samen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een cursus ’s ochtends of ’s middags te volgen. Het tarief is gereduceerd: u betaalt 325 euro per cursus (in plaats van 459 euro), inclusief lunch en een drankje na afloop.

timetable