De universitaire opleider voor scherpe juristen

Beroepsopleidingen

Het CPO verzorgt cursussen, symposia, maatwerkcursussen en specialisatieopleidingen. Daarnaast verzorgt het CPO (het onderwijsmanagement voor) de volgende beroepsopleidingen:

Beroepsopleiding Advocaten

In de Beroepsopleiding Advocaten profiteren stagiaires van een kwalitatief hoogwaardige opleiding die toekomstbestendig is, die meegaat met haar tijd en waarin modern opleiden als personalised- en e-learning en een digitale leeromgeving een prominente rol hebben.
> Website Beroepsopleiding Advocaten

Beroepsopleiding Notariaat

De Stichting Beroepsopleiding Notariaat verzorgt de beroepsopleiding voor de beginnende (kandidaat) notaris. Vanuit een praktijkgerichte invalshoek worden in korte tijd algemene en speci­fie­ke vaardigheden en juridische kennis aangeleerd.  
> Website Beroepsopleiding Notariaat

Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen

De Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen organiseert de postacademische bedrijfsjuridische opleiding voor bedrijfsjuristen in de beginfase van hun loopbaan en beoogt kennis te verdiepen binnen het scala van de relevante rechtsgebieden.
> Website Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen

Beroepsopleiding Gemeentejuristen

Gemeenten worden met steeds complexere juridische problematiek geconfronteerd. Het bestuursprocesrecht is een specialisme. Nieuwe ontwikkelingen vragen voortdurend aandacht. De Beroepsopleiding Gemeentejuristen vormt een van de antwoorden op deze ontwikkeling.
> Website Beroepsopleiding Gemeentejuristen

Beroepsopleiding Octrooigemachtigden

De Stichting Beroepsopleiding Octrooigemachtigden organiseert een tweejarige parttime beroepsopleiding tot octrooigemachtigde. 
> Website Beroepsopleiding Octrooigemachtigden

Law Firm School

De Law Firm School is een opleidingsinstituut van advocatenkantoren met een internationale commerciële en financiële praktijk. Hun eerstejaars advocaatstagiaires verdiepen zich in juridische onderwerpen die direct verband houden met de specifieke praktijk van deze kantoren. Zo verwerven zij snel en effectief de kennis die ze nodig hebben om volwaardig in hun praktijk mee te draaien.
> Website Law Firm School