Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs

Studiedag «JOR» Actueel Insolventie, financiering en zekerheden

• Doelgroep: Advocaten, (kandidaat-)notarissen, bank- en bedrijfsjuristen, leden van de rechterlijke macht en gerechtsdeurwaarders
  • Niveau: Verdiepend
  • Datum en tijd: 4 oktober 2022 van 13.00 uur tot 17.30 uur
  • Locatie:  Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas, te Amsterdam
  • Aantal: Maximaal 50 deelnemers
  • Punten: 4 PO-punten NOvA
  • Prijs: € 749,- inclusief «JOR»-bundel, koffie/thee en broodjes «JOR»-abonnees betalen € 649,- inclusief «JOR»-bundel, koffie/thee en broodjes. Genoemde prijzen zijn exclusief btw.
  • Deze cursus valt niet binnen het Altijd scherp-abonnement
  • Trefwoorden: AVG, Privacy, IE-recht

inschrijven

U wordt doorgeleid naar de website van de Sdu.

Laat uw kennis over insolventie, financiering en zekerheden niet achterop raken

Bent u op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in het insolventie-, financierings- en zekerhedenrecht? In deze cursus, die het CPO samen met Sdu «JOR» heeft ontwikkeld, ligt de nadruk op de jurisprudentie van de afgelopen zes maanden. De dagelijkse praktijk staat centraal; dat is het kenmerk van deze cursus insolventie-, financierings- en zekerhedenrecht. Daarom krijgt u op de cursusdag volop gelegenheid om eigen casusposities voor te leggen aan de docent. Elke deelnemer ontvangt een speciaal voor deze cursus samengestelde «JOR»-bundel met de jurisprudentie van deze cursusdag.

Vragen waarop u antwoord krijgt:

• Waarmee moet u in uw dagelijkse praktijk rekening houden?
  • Wat zijn de valkuilen?
  • Geldende wetgeving en relevante literatuur

Docent

Prof. mr. Dennis Faber, hoogleraar Burgerlijk recht, adviseur van het dagelijks bestuur Onderzoekcentrum Onderneming & Recht Radboud Universiteit en Senior Adviser Clifford Chance

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

4 PO-punten

Daarom deze cursus

• Uw kennis over het toezicht op de AVG en de handhaving daarvan up-to-date
  • Direct toepasbaar in uw praktijk

inschrijven

Wilt u meerdere cursussen volgen?

Dan is het Altijd scherp-abonnement interessant: hiermee kunt u 12 maanden lang onbeperkt cursussen en webinars volgen voor een vast en scherp bedrag van 1.395 euro. Het meest complete en scherpe abonnement voor juristen.​

Heeft u vragen?

Tel: (024) 361 24 09
E-mail: info@cpo.ru.nl