Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs

Webinar «JOR» Actueel Ondernemingsrecht - juni 2022

• Doelgroep: Advocaten, (kandidaat-)notarissen, bank- en bedrijfsjuristen en leden van de rechterlijke macht
  • opgenomen in: juni 2022 |nu te bekijken
  • Punten: 2 PO-punten NOvA en KNB
  • Prijs: € 275,- (ex-btw), factuur wordt verzonden door SDU
  • Dit webinar valt niet binnen het Altijd scherp-abonnement of een CPO Webinarbundel
  • Trefwoorden: ondernemingsrecht, bestuurdersaansprakelijkheid,
    overnamegeschillen

Knop Bekijken

In twee uur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het ondernemingsrecht

Het CPO heeft in samenwerking met Sdu «JOR» webinars ontwikkeld. Tijdens het webinar worden de meest belangwekkende ontwikkelingen en jurisprudentie op het terrein van het ondernemingsrecht besproken. Aan bod komen de onderwerpen: besluitvorming, bestuurdersaansprakelijkheid, enquêterecht, geschillenregeling en uitkoop. De te bespreken jurisprudentie ziet dus op corporate litigation in brede zin. Het cursusmateriaal bestaat uit een speciaal voor u samengestelde digitale «JOR»-bundel met daarin opgenomen de door de docent te behandelen jurisprudentie.

Thema's die onder meer aan bod komen:

• Aansprakelijkheid van de commanditaire vennoot
  • Bestuurdersaansprakelijkheid
  • Enquêterecht
  • Vertegenwoordiging bij aantasting besluit vennootschap

Bartman Steef (002)
Prof. mr. Steef Bartman, emeritus hoogleraar Ondernemingsrecht Universiteit Leiden, hoogleraar Corporate Group Liability universiteit Maastricht en advocaat Bartman Company Law

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

2 PO-puntenKNB-logo web

Daarom dit webinar

• Uw kennis volledig up-to-date
  • Kies zelf een geschikt moment om het webinar te volgen
  • Gemakkelijk te volgen vanaf uw werkplek of thuis

Knop Bekijken

Deelname aan webinar

U maakt eenmalig een account bij Online Seminar aan en kiest een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Na inloggen kunt u het webinar live of (als dat niet schikt) later op een zelfgekozen moment bekijken. U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Heeft u vragen?

Tel: (024) 361 24 09
E-mail: info@cpo.ru.nl

Bekijk meer cursussen en webinars op dit rechtsgebied