Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs
Zoek in de site...

Verder leren na de Beroepsopleiding Advocaten?

Heeft u in de afgelopen periode de Beroepsopleiding Advocaten afgerond? Hiermee heeft u een stevige basis gelegd voor de uitoefening van uw beroep. Maar met het afronden van de opleiding stopt het leren natuurlijk niet. Ook in de komende periode zult u zich verder willen ontwikkelen in uw vakgebied.

Het CPO kan u daarbij helpen. Als grootste juridische opleider van Nederland én als uitvoeringsorganisatie van de Beroepsopleiding Advocaten begrijpen we welke kennis u nodig heeft in uw werk als advocaat. We hebben een uitgebreid aanbod aan cursussen waarmee u zich verder kunt blijven ontwikkelen.

Ter kennismaking krijgt u €100,- korting op een CPO-cursus.

Om gebruik te maken van deze actie vult u op het inschrijfformulier van de cursus uw kortingscode in. Deze code krijgen alumni van de beroepsopleiding enige tijd na afronding van de opleiding per e-mail toegestuurd als zij hebben aangegeven e-mails van het CPO te willen ontvangen.

De code is in te zetten voor alle cursussen van het CPO met uitzondering van webinars, JOR-cursussen, specialisatieopleidingen en beroepsopleidingen. De code is niet overdraagbaar, niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en slechts eenmaal te gebruiken. U kunt de kortingscode ook inzetten voor korting op het Altijd scherp-abonnement of een CPO Webinarbundel.