Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs
Zoek in de site...

Speciaal voor alumni: een kortingscode ter waarde van € 100,-

Alumni van de rechtenfaculteit van de Radboud Universiteit krijgen eenmaal per jaar een kortingscode waarmee zij € 100,- korting krijgen op een CPO-cursus, het Altijd scherp-abonnement of een webinarbundel.

Korting op een cursus

Voor een cursus van 6 PO-punten betaalt u bijvoorbeeld € 535,- in plaats van € 635,-. U kunt de korting verzilveren door de kortingscode in te vullen op het aanmeldformulier van de desbetreffende cursus.

Korting op het Altijd scherp-abonnement of webinarbundel

Met het Altijd scherp-abonnement kunt u 12 maanden lang onbeperkt cursussen en webinars volgen voor € 1.395,-. U krijgt € 100,- korting en betaalt dus € 1.295,-. U kunt de korting verzilveren door de kortingscode in te vullen op het aanmeldformulier van het Altijd scherp-abonnement op www.cpo.nl/altijdscherp.
U kunt ook kiezen voor € 100,- korting op een webinarbundel.

De kortingscode is een jaar geldig vanaf datum uitgifte en vertegenwoordigt
een waarde van € 100,-. De code is niet overdraagbaar, niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en slechts eenmaal per jaar te gebruiken. De code is in te zetten voor alle cursussen van het CPO met uitzondering van webinars, JOR-cursussen, specialisatieopleidingen en beroepsopleidingen.