De universitaire opleider voor scherpe juristen

Online cursus Actualiteiten Privacyrecht - oktober 2024

• Doelgroep: Advocaten, bedrijfsjuristen, privacy officers, functionarissen gegevensbescherming
    Niveau: Actualiteiten
  • Datum en tijd: 14 oktober 2024 van 15.00 uur tot 17.00 uur
  • Locatie: Online via Teams
  • Aantal: Maximaal 35 deelnemers
  • Punten: 2 PO-punten NOvA
  • Prijs: € 260,- inclusief digitaal cursusmateriaal (vrijgesteld van btw)
  • Deze cursus valt binnen het Altijd scherp-abonnement
  • Trefwoorden: Privacy, AVG, Autoriteit Persoonsgegevens, aansprakelijkheid

inschrijven

Boetes, grondslagen, doorgifte en massaschadeclaims: is uw kennis over het privacyrecht nog up-to-date?

De ontwikkelingen op het gebied van privacyrecht volgen elkaar in rap tempo op. Wat betekenen ze voor uw praktijk of uw organisatie?

In deze cursus komen de actuele ontwikkelingen zoals boetes van de Autoriteit Persoonsgegevens aan bod. Ook gaat de docent in op de vraag of massaschadeclaimprocedures een succesvol middel zijn om handhaving af te dwingen. Een selectie van uitspraken van het Hof van Justitie EU wordt behandeld en er is aandacht voor nieuwe richtsnoeren van de European Data Protection Board (EDPB).

Na afloop bent u goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom het privacyrecht.

Thema's die onder meer aan bod komen:

• Handhavingsacties van de Autoriteit Persoonsgegevens
  • Massaschadeclaimprocedures
  • Het doorgeven van persoonsgegevens buiten de Europese Unie
  • EDPB Richtsnoeren
  • Verzamelwet Gegevensbescherming

Friederike van der Jagt
Mr. Friederike van der Jagt, advocaat Hunter Legal, fellow Onderzoekcentrum Onderneming & Recht Radboud Universiteit

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

2 PO-punten

Daarom deze cursus

• In twee uur tijd op de hoogte van de belangrijkste actualiteiten rondom het privacyrecht
  • Actueel
  • Praktijkgericht

inschrijven

Voor € 1390,-  extra kunt u een jaar lang onbeperkt cursussen volgen

Wilt u meerdere cursussen volgen? Dan is het Altijd scherp-abonnement interessant: hiermee kunt u 12 maanden lang onbeperkt onderwijs volgen voor een vast bedrag van € 1.650,-. Als u zich dus wilt inschrijven voor bovenstaande cursus kunt u er ook voor kiezen om u eerst aan te melden voor het abonnement. Voor een extra bedrag van € 1390,-volgt u dan niet alleen deze cursus, maar kiest u een jaar lang onbeperkt cursussen en webinars uit ons uitgebreide aanbod.

Heeft u vragen?

Tel: (024) 361 24 09
E-mail: info@cpo.ru.nl

Bekijk meer cursussen en webinars op dit rechtsgebied