Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs
Zoek in de site...

Webinar Actualiteiten Privacy

  • Doelgroep: advocaten, bedrijfsjuristen, privacy officers, functionarissen gegevensbescherming
  • Datum en tijd: 13 december 2022 van 10.00 – 12.10 uur | of na 13 december 2022 op een zelfgekozen moment
  • Punten: 2 PO-punt NOvA en KBvG*
  • Prijs: € 140,00 (btw-vrij)
  • Dit webinar valt binnen het Altijd scherp-abonnement en de CPO Webinarbundels
  • Trefwoorden: Privacy, AVG, Autoriteit Persoonsgegevens, aansprakelijkheid

inschrijvenknop

Privacybescherming volop in ontwikkeling; houd uw kennis op peil

Het privacyrecht staat niet stil. De handhaving van de AVG heeft een enorme vlucht genomen en er lopen diverse massaschadeclaimprocedures. Daarnaast blijft het onderwerp ‘doorgifte van persoonsgegevens’ in de praktijk tot hoofdbrekens leiden. In dit webinar gaat de docent in op actuele ontwikkelingen rondom privacy. U bent in twee uur tijd weer helemaal op de hoogte.

Friederike van der Jagt verzorgt twee keer per jaar dit actualiteitenwebinar. Dit webinar bekijkt u live op 13 december 2022 van 10.00 tot 12.10 uur. Of u kiest na 13 december 2022 zelf een moment om het webinar terug te kijken.

Thema's die onder meer aan bod komen:

  • Doorgifte van persoonsgegevens
  • Toezicht en handhaving door de Autoriteit Persoonsgegevens
  • Massaschadeclaims
  • Stand van zaken rondom de Verzamelwet Persoonsgegevens en de E-Privacyverordening

Docent

Jagt, Friederike van der
Mr. Friederike van der Jagt, advocaat Hunter Legal, fellow Onderzoekcentrum Onderneming & Recht Radboud Universiteit

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

2 PO-puntenLogo KBvG

*Gerechtsdeurwaarders kunnen de KBvG punten bij de KBvG opvragen op basis van hun deelnamecertificaat.

inschrijvenknop

Deelname aan webinar

U maakt eenmalig een account bij Online Seminar aan en kiest een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Na inloggen kunt u het webinar live of (als dat niet schikt) later op een zelfgekozen moment bekijken. U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer 30 minuten na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Meerdere webinars volgen?

Met een CPO Webinarbundel kunt u een jaar lang volop online leren en uw kennis aanscherpen. Flexibel, gemakkelijk en voordelig.

Heeft u vragen?

Tel: (024) 361 24 09
E-mail: info@cpo.ru.nl

Bekijk meer cursussen en webinars op dit rechtsgebied