De universitaire opleider voor scherpe juristen

Webinar Actualiteiten Privacy - juni 2024

• Doelgroep: Advocaten, bedrijfsjuristen, privacy officers, functionarissen gegevensbescherming
  • Datum en tijd: 19 juni 2024 van 10.00 uur - 12.10 uur | of na 19 juni 2024 op een zelfgekozen moment
  • Punten: 2 PO-punten NOvA + KBvG*
  • Prijs: € 155,- (btw-vrij)
  • Dit webinar valt binnen het Altijd scherp-abonnement en de CPO Webinarbundels
  • Trefwoorden: Privacy, AVG, Autoriteit Persoonsgegevens, aansprakelijkheid

Privacybescherming volop in ontwikkeling; houd uw kennis op peil

Het privacyrecht staat niet stil. De handhaving van de AVG heeft een enorme vlucht genomen en er lopen diverse massaschadeclaimprocedures. In dit webinar gaat de docent in op actuele ontwikkelingen rondom privacy. U bent in twee uur tijd weer helemaal op de hoogte.

Friederike van der Jagt verzorgt twee keer per jaar dit actualiteitenwebinar. Dit webinar bekijkt u live op 19 juni 2024 van 10.00 tot 12.10 uur. Of u kiest na deze datum zelf een moment om het webinar terug te kijken.

Thema's die in ieder geval aan bod komen:

• Grondslagenproblematiek
  • Doorgifte van persoonsgegevens
  • Toezicht en handhaving door de Autoriteit Persoonsgegevens
  • EDPB Richtsnoeren
  • Schadevergoeding
  • Massaschadeclaims
  • Stand van zaken wetsvoorstel Verzamelwet Gegevensbescherming

Friederike van der Jagt
Mr. Friederike van der Jagt, advocaat Hunter Legal, fellow Onderzoekcentrum Onderneming & Recht Radboud Universiteit

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

2 PO-puntenLogo KBvG
*Gerechtsdeurwaarders kunnen de KBvG punten bij de KBvG opvragen op basis van hun deelnamecertificaat.

Daarom dit webinar

• Uw kennis volledig up-to-date
  • Kies zelf een geschikt moment om het webinar te volgen
  • Gemakkelijk te volgen vanaf uw werkplek of thuis

Meerdere webinars volgen?

Met een CPO Webinarbundel kunt u een jaar lang volop online leren en uw kennis aanscherpen. Flexibel, gemakkelijk en voordelig.

Heeft u vragen?

Tel: (024) 361 24 09
E-mail: info@cpo.ru.nl

Bekijk meer cursussen en webinars op dit rechtsgebied