Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs

Webinar «JOR» Actueel Insolventie, financiering en zekerheden - juni 2022

Dit webinar wordt in samenwerking met Sdu georganiseerd.

• Doelgroep: Advocaten, (kandidaat-)notarissen, bank- en bedrijfsjuristen en leden van de rechterlijke macht
  • Opgenomen in: juni 2022 | nu te bekijken
  • Punten: 2 PO-punten NOvA en KNB
  • Prijs: € 275,- inclusief digitale «JOR»-bundel. Genoemde prijs is exclusief btw. De factuur ontvangt u via de SDU.
  • Dit webinar valt niet binnen het Altijd scherp-abonnement en de CPO Webinarbundels
  • Trefwoorden: Insolventie, Faillissement, Financiering, Zekerheden, Zekerheidsrechten, JOR

Knop Bekijken

Laat uw kennis over insolventie, financiering en zekerheden niet achterop raken

Bent u op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen in het insolventie-, financierings- en zekerhedenrecht? In dit webinar, dat het CPO samen met de Sdu heeft ontwikkeld, ligt de nadruk op de jurisprudentie van de afgelopen zes maanden. De dagelijkse praktijk staat in dit webinar insolventie-, financierings- en zekerheidsrecht centraal. Elke deelnemer ontvangt een speciaal voor dit webinar samengestelde digitale «JOR»-bundel met de jurisprudentie van dit webinar.

Thema's die onder meer aan bod komen:

• Betaling door de schuldenaar rondom de faillissementsdatum
  • Betaling aan de schuldenaar rondom de faillissementsdatum en de vraag naar de (eventuele) analoge toepassing
  • De betekenis van het fixatiebeginsel tijdens faillissement
  • Rentekwesties tijdens faillissement

Docent

Prof. mr. Dennis Faber, hoogleraar Burgerlijk recht, adviseur van het dagelijks bestuur Onderzoekcentrum Onderneming & Recht Radboud Universiteit en Senior Adviser Clifford Chance

Waardering

9,1

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

2 PO-puntenKNB

Daarom dit webinar

• De meest actuele ontwikkelingen in de rechtspraak
  • Bruikbare handvatten en suggesties